jak říká Hant je to boj o klienta. Myslím, že ceny dolů už moc nepůjdou, ale začnou se přidávat všelijaký připojištění a bonusy. Co psal gabox mě spíš přijde jako omluva toho, že hodlal udělat levou a ospravedlňuje to tím, že když se to děje jinde proč já ne. Mě to přijde jako alibismus.
Jasný jsem zdegenerovanej tím, že to je moje práce a koukám na to jinak než vy ostatní z tý druhý strany. Snažím se mezi stovkama nehod co vyplácím najít ty co myslej jako gabox a zavařit jim to a občas se zadaří to přiznávám . Pak samo tam je oddělení který to má zmáklý a soustředí se jen na podvody a ty toho najdou docela dost ... tak jsou to všechno většinou bývalý kriminalisti(ty nejlepší) co jim prostě soukromej sektor dal víc než stát. Proto si myslím, že dělat levou se nevyplácí, ani v pojištění ani jinde v životě. Rozumím tomu, že každej když už se mu něco stane chce aby dostal co nejvíc a ještě mu třeba zbylo na opravení čehosi co s nehodou nesouvisí..ok to neřeším to jsme všichni i když samozřejmě to definici podvodného jednání taky splňuje...
Takže pokud máte pocit, že to neopravíte za to co Vám pojišťovna dala odvolávejte se odvolávejte se a odvolávejte se..líná huba holý neštěstí. Ale abych řekl z vlastní zkušennosti nejvíc řvou a vyhrožujou likvidátorům a pojišťovnám ty co udělali levou. Takže na levý se vys...e a klidně když budete potřeba poradit s něčím k tomuto tématu napište sz a když budu vědět poradím. Ale nerad bych v práci poslal nějakýho astráka na vyšetřovačku to mi věřte
Srážka se zvěří - krytí z povinného ručení
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Srážka se zvěří - krytí z povinného ručení
Víš máš svím způsobem pravdu, ale zase z druhé strany pojišťovny jsou pěkně vychcaný a snaží se klienty odrbat kde to jen jde! Pak se díví, že "jak se do lesa volá, tak se s něho ozývá..."
Já například již 3měsíce řeším s čsob vytopení mého bytu - nakonec mě napsali, že to již řešit nebudou a celou věc odkládají bez udání důvodu - likvidátora do teď neposlali a já mám pořád rozdělaný celý záchod páč mě voda od sousedky rozmočila tak sádrokartony že to vše spadlo... Své povinnosti jsem splnil a oni na to kašlou tak že to dávám právničce a jde to mimo mě. Prý to na 100% vyhraju. Nevím co čsob má za problémy.. Ale to jen tak mimo téma o Autech...
Já například již 3měsíce řeším s čsob vytopení mého bytu - nakonec mě napsali, že to již řešit nebudou a celou věc odkládají bez udání důvodu - likvidátora do teď neposlali a já mám pořád rozdělaný celý záchod páč mě voda od sousedky rozmočila tak sádrokartony že to vše spadlo... Své povinnosti jsem splnil a oni na to kašlou tak že to dávám právničce a jde to mimo mě. Prý to na 100% vyhraju. Nevím co čsob má za problémy.. Ale to jen tak mimo téma o Autech...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504