Srážka se zvěří - krytí z povinného ručení

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Re: Srážka se zvěří - krytí z povinného ručení

Příspěvek od Cidla » 11 čer 2012, 21:41

jak říká Hant je to boj o klienta. Myslím, že ceny dolů už moc nepůjdou, ale začnou se přidávat všelijaký připojištění a bonusy. Co psal gabox mě spíš přijde jako omluva toho, že hodlal udělat levou a ospravedlňuje to tím, že když se to děje jinde proč já ne. Mě to přijde jako alibismus.
Jasný jsem zdegenerovanej tím, že to je moje práce a koukám na to jinak než vy ostatní z tý druhý strany. Snažím se mezi stovkama nehod co vyplácím najít ty co myslej jako gabox a zavařit jim to a občas se zadaří to přiznávám :-). Pak samo tam je oddělení který to má zmáklý a soustředí se jen na podvody a ty toho najdou docela dost :wink:... tak jsou to všechno většinou bývalý kriminalisti(ty nejlepší) co jim prostě soukromej sektor dal víc než stát. Proto si myslím, že dělat levou se nevyplácí, ani v pojištění ani jinde v životě. Rozumím tomu, že každej když už se mu něco stane chce aby dostal co nejvíc a ještě mu třeba zbylo na opravení čehosi co s nehodou nesouvisí..ok to neřeším to jsme všichni i když samozřejmě to definici podvodného jednání taky splňuje...
Takže pokud máte pocit, že to neopravíte za to co Vám pojišťovna dala odvolávejte se odvolávejte se a odvolávejte se..líná huba holý neštěstí. Ale abych řekl z vlastní zkušennosti nejvíc řvou a vyhrožujou likvidátorům a pojišťovnám ty co udělali levou. Takže na levý se vys...e a klidně když budete potřeba poradit s něčím k tomuto tématu napište sz a když budu vědět poradím. Ale nerad bych v práci poslal nějakýho astráka na vyšetřovačku to mi věřte :roll:

Reklama

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Re: Srážka se zvěří - krytí z povinného ručení

Příspěvek od Marťasek » 14 čer 2012, 08:01

Víš máš svím způsobem pravdu, ale zase z druhé strany pojišťovny jsou pěkně vychcaný a snaží se klienty odrbat kde to jen jde! Pak se díví, že "jak se do lesa volá, tak se s něho ozývá..."

Já například již 3měsíce řeším s čsob vytopení mého bytu - nakonec mě napsali, že to již řešit nebudou a celou věc odkládají bez udání důvodu - likvidátora do teď neposlali a já mám pořád rozdělaný celý záchod páč mě voda od sousedky rozmočila tak sádrokartony že to vše spadlo... Své povinnosti jsem splnil a oni na to kašlou tak že to dávám právničce a jde to mimo mě. Prý to na 100% vyhraju. Nevím co čsob má za problémy.. Ale to jen tak mimo téma o Autech...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

Odpovědět