jsem z plzne. bylo by fajn kdyby si to domluvilSchumak píše:zdravim, taky bych měl zájem o ten volant... v té době co tu byli ty za 2500,- jsem měl jiné výdaje bohužel jsem z Ostravy (to by mohli všichni napsat od kud jsou kdo ma zájem... myslím že bych to dokázal i objednat ...
OPC Volant
- Princ William
Re: opc volant
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Reklama
Re: opc volant
no já myslim že už nebude co domlouvat....Jarda píše:jsem z plzne. bylo by fajn kdyby si to domluvilSchumak píše:zdravim, taky bych měl zájem o ten volant... v té době co tu byli ty za 2500,- jsem měl jiné výdaje bohužel jsem z Ostravy (to by mohli všichni napsat od kud jsou kdo ma zájem... myslím že bych to dokázal i objednat ...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
Jestli ještě někdo shání volant tak tady je nějaká nabídka..bez ovládání rádia.Myslim že xpolstarekx takovej sháněla.Třeba by ještě slevil:)
http://www.autohificlub.cz/index.php?bo ... -A&begin=0
http://www.autohificlub.cz/index.php?bo ... -A&begin=0
AstraG,X18XE1,Sportive,3dv
Přesně jako original. Nemám ještě pořád doma foťák, ale určitě ho jen co se mi vrátí vyfotím.Vojta píše:no mě se to prostě nelíbí, ještě by mě zajímalo jak vypadá to ovládání
A říkejte si kdo chcete co chcete, mě se líbí, manželce ještě víc, skvěle padne do ruky a vo tom to je.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
- Princ William
klidne si ho koupim take! mel bagl+ ovl na volante (100% podminka) cenu mi napis klidne do sz a kde ho sezenu take. dikM&R píše:Ti teda pěkně děkuju Vojto! Sem si včera přesně tohodle černo-modrýho victora i s ovládáním rádia pořídil.
Teda ale i s ovládáním byl levnější
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO