Display - palubny pocitac
Display - palubny pocitac
Zdravim, viem, ze to tu bolo uz riesene, ale tak predsa... Vypadavaju mi niektore pixely z displeya.. da sa to citat este.. ale vadi mi to... riesilo sa to tu, ze sa to da aj opravit.. sam si nato samozrejme netrufam.. a do ciech nemozem ist.. vedel by niekto, ci to opravuju aj niekde u nas na slovensku? naj v okoli BA ;o)) diky
pytal som sa aj na vrakaci uz.. ale 3300sk sa mi za pouzity, ktory prestane fungovat tiez mozno o pol roka.. tak to teda nie...
pytal som sa aj na vrakaci uz.. ale 3300sk sa mi za pouzity, ktory prestane fungovat tiez mozno o pol roka.. tak to teda nie...
- Reklama
Re: Display - palubny pocitac
ak zistis, kde to opravuju v BA a okoli daj vediet , dnes rano som zistil, ze aj mne vypadavaju pixle - cely stlpec presne tam kde je ciarka, resp. o jeden dolava, cize mam spotrebu 65 namiesto 6,5 litraCabuko píše:Zdravim, viem, ze to tu bolo uz riesene, ale tak predsa... Vypadavaju mi niektore pixely z displeya..
Astra G Comfort Z14XE
jediné o čem vím je to odtud už to bylo probírané http://opel.stuchly.cz
No pre mna je to dost daleko.. a ani neplanujem ist nejako okolo.. a zase posielat sa mi to tam nechce.. a jazdit tak bez dispeya tyzden ;o)) to neee... ;o)
tak asi to tak vyzera, ze jedine displey niekde z vrakoviska.. co som vsak zistoval v benet cars, tak tam to vychadza na spominanych 3300 sk, a to sa mi za stary dyspley, ktoremu mozno o mesiac tiez zacnu vypadavat pixely zda byt trochu prehnane vela..
tak asi to tak vyzera, ze jedine displey niekde z vrakoviska.. co som vsak zistoval v benet cars, tak tam to vychadza na spominanych 3300 sk, a to sa mi za stary dyspley, ktoremu mozno o mesiac tiez zacnu vypadavat pixely zda byt trochu prehnane vela..
ted nevim, ktery displej myslite, zda nejaky v budikach a nebo jako maji treba eFka na stredovem panelu. Podobny problem maji i nektere budiky na VW Passat 3B a tam se to da poresit koupi noveho LCD (asi spis TFT) displeje a jeho napajenim na misto puvodniho. Jinak vrakoviste, inzerce to jisti - poku teda nejde zrovna o nejaky displej na budikach, tak by to nemel byt ani problem s kodovanim apod. ;-)
• VWGlobe.cz: Nejčastější problémy vozů Passat a jejich oprava
• VW Passat: 3B2 (B5), 3C5 (B6); Opel: Astra-F
• VW Passat: 3B2 (B5), 3C5 (B6); Opel: Astra-F