loketní opěrka
- Zdeněk Lbc
Loketka
Loketka je bezva, s úložným prostorem. Zkus na adrese: www.ahpt.cz, já ji mám od nich. Měj se!
- Reklama
Včera jsem ji obdržel ze Zubří,fotku teda nemám, ale je to fakt dobrý,hodně řídím s pravou rukou na šaltpáce,tak mi to vyhovuje, že si jí opřu.....není to pro lidi,kteří drží volant oběma rukama.....přepážky tam nejsou.Marky píše:Nemate nahodou nekdo fotecku te operky ve sve astre? Premyslim, ze bych si poridil tu z tech gumaren nez pojedu na dovolenou. Muze byt klidne foto i otevrene operky abych si udelal predstavu jestli ma nejake prepazky atd. Diky.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
vcera jsem byl u opla spravit si klicek a dival jsem se na nejake ty jejich autodoplnky, meli tam toho spoustu a za slusnou palku ale dojem na me udelaly ty operky ta prvni stala 890 a asi nebyla otvira a s prihradkama ale stejny material jako palubni deska a ta druha stala 1290 a byla i odklapeci ale o prihradky jsem se moc nezajimal protoze to uz je celkem drahe...ale obe vypadaly celkem slusne , rozhodne lepe nez ty co jsem ted videl na tuningu za 400...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
Já mám tu ze Zubří, a je fakt dobrá. O víkendu se mi vrátí foťák, tak jí cvaknu v autě a i otevřenou a dám jí sem.
BTW Dostal jsem ji před rokem od bratrance, ten měl astru služební a vyfasoval si jí na svoje, jen mu pak změnili auto (megan grand) a zbyla mu, tak ji mám já, ale dostal ji přímo v Opelu v Liberci. Co ty na to Zdendo? Neměla by od Vás být origo? (Nemyslím to zle, jen se ptám, třeba je to origo a ta ze Zubří je téměř identická)
BTW Dostal jsem ji před rokem od bratrance, ten měl astru služební a vyfasoval si jí na svoje, jen mu pak změnili auto (megan grand) a zbyla mu, tak ji mám já, ale dostal ji přímo v Opelu v Liberci. Co ty na to Zdendo? Neměla by od Vás být origo? (Nemyslím to zle, jen se ptám, třeba je to origo a ta ze Zubří je téměř identická)
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
žádná originál se neděláM&R píše:Já mám tu ze Zubří, a je fakt dobrá. O víkendu se mi vrátí foťák, tak jí cvaknu v autě a i otevřenou a dám jí sem.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
me treba zajima jestli se do ni vejde obal od CDM&R píše:Já mám tu ze Zubří, a je fakt dobrá. O víkendu se mi vrátí foťák, tak jí cvaknu v autě a i otevřenou a dám jí sem.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Re: Loketka
zdravím,já si pořídil taky opěrku,je fakt dobrá,hlavní část je stejný materiál barva tunelu,polstrování je šedé jako sedadla,odkládací prostory jsou dva,vrchní větší,spodní menší hlubší,samozřejmně je sklopná,byla dražší asi 1400,a bylo psáno pro astru gé,je od spoiler centrum. futku mám taky ale je vidět částečně,a zavřená,jen nevím,jak tu fotku se dát,to neumím jinak budou brzy nové fotky,auto je trošičku doladěné,ale stejně nevím,jak je pak dostat k posouzení mezi ostatní členy.Zdeněk Lbc píše:Loketka je bezva, s úložným prostorem. Zkus na adrese: www.ahpt.cz, já ji mám od nich. Měj se!
Teď jsem se šel schválně podívat a zkusit ten obal a vejde se tam asi 7 CD, ale to nevim přesně ,jen tipoju....má vybrání i ve víku, tak se tam vejde v pohodě.Jarda píše:me treba zajima jestli se do ni vejde obal od CDM&R píše:Já mám tu ze Zubří, a je fakt dobrá. O víkendu se mi vrátí foťák, tak jí cvaknu v autě a i otevřenou a dám jí sem.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
- Princ William
to mi zajimalo asi si ji take koupim. nevadi vam treba pri zatahovani ruckyOťas píše: Teď jsem se šel schválně podívat a zkusit ten obal a vejde se tam asi 7 CD, ale to nevim přesně ,jen tipoju....má vybrání i ve víku, tak se tam vejde v pohodě.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
zdravím,pouze nepatrně,záleží,jak si tu opěrku přiděláš,nastavíš,některé se dají nastavit do sklonu,výšky,taky nepatrně hůř se manipuluje se zapnutím pásu,ale to jen ze začátku,musíš si pouze zvyknout,mně to již ani nepříde.Jarda píše:to mi zajimalo asi si ji take koupim. nevadi vam treba pri zatahovani ruckyOťas píše: Teď jsem se šel schválně podívat a zkusit ten obal a vejde se tam asi 7 CD, ale to nevim přesně ,jen tipoju....má vybrání i ve víku, tak se tam vejde v pohodě.
co děláš v pátek dopoledne,jedu do plzně budu tam čekat na ženu,bude na školení,můžeš se kouknout.Jarda píše:me treba zajima jestli se do ni vejde obal od CDM&R píše:Já mám tu ze Zubří, a je fakt dobrá. O víkendu se mi vrátí foťák, tak jí cvaknu v autě a i otevřenou a dám jí sem.
Přesně tak, je to jen o zvyku...pepca píše:zdravím,pouze nepatrně,záleží,jak si tu opěrku přiděláš,nastavíš,některé se dají nastavit do sklonu,výšky,taky nepatrně hůř se manipuluje se zapnutím pásu,ale to jen ze začátku,musíš si pouze zvyknout,mně to již ani nepříde.Jarda píše:to mi zajimalo asi si ji take koupim. nevadi vam treba pri zatahovani ruckyOťas píše: Teď jsem se šel schválně podívat a zkusit ten obal a vejde se tam asi 7 CD, ale to nevim přesně ,jen tipoju....má vybrání i ve víku, tak se tam vejde v pohodě.
- Zdeněk Lbc