antena
- Reklama
Prave ze se me zda, ze signal je znacne kolisavej. Puvodni radio s kazetakem hralo jako vino (alespon si tak vzpominam), ale po vymene za jine (v servisu) je to bida - sumy a ztraty signalu. Treba cesta Praha - Plzen si myslim, ze by mela stanice v pohode vydrzet ciste hrat. Radio mam nove, Sony.
Jeste me napada - ma ta antena zesilovac? Pokud ano, mozna ze me v tom servisu odpojili jeho napajeni. Je to mozne?
Jeste me napada - ma ta antena zesilovac? Pokud ano, mozna ze me v tom servisu odpojili jeho napajeni. Je to mozne?
- Princ William
no nevim co mas za antenu ale ja si sehnal antenu opel z n-joy a ta je kratsi nez originalka. obe maj ten tocenej drat dokola. nevim co poslouchas za stanici ale ja mam cdr vdo 500 a cesta praha-plzen bez problemu..... signal cistej. (nejcasteji posloucham evropu 2 a imlups obcas kiss ale nejcastejs cd). antena ma zesik ale jestli se nejak dodatecne zapojoje to nevim....
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
co mohu dodat ohledně signálu...tak jsem ze začátku měl opravdu vynikající příjem všech stanic...a najednou zničeho nic...to začalo šumět..signál ztrácet..někdo tu psal že to může být tím že jsou přetrženy proužky k vyhřívání zadního okna já je tedy měl..ale i po opravě stále signál na štíru...asi nikdo neví v čem by tu mohl být problém že? Signál mám špatný od doby co mi ukradli anténu...ale dodal jsem jsem originál zpět....
Co maji společného antení signal a proužky na vyhřívání zadního skla to by mě zajímalo kdo ti to napsal, nemáš jen vypadlý konektor anteny z rádia nebo změř odpor na kontaktech toho konektoru když tam bude minimálně 75ohmu je antena OK a problem je někde v radiu když míň máš někde prodřený kabel nebo v háji zesilovač .... určitě to nebylo těma proužkamarychlyradim píše:co mohu dodat ohledně signálu...tak jsem ze začátku měl opravdu vynikající příjem všech stanic...a najednou zničeho nic...to začalo šumět..signál ztrácet..někdo tu psal že to může být tím že jsou přetrženy proužky k vyhřívání zadního okna já je tedy měl..ale i po opravě stále signál na štíru...asi nikdo neví v čem by tu mohl být problém že? Signál mám špatný od doby co mi ukradli anténu...ale dodal jsem jsem originál zpět....
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
Pravděpodobně Ti při akci kulový blesk porušily svod signálu, popř. zesák, je li tam. Zkus si zapojit místorychlyradim píše:Signál mám špatný od doby co mi ukradli anténu...ale dodal jsem jsem originál zpět....
antény kus drátu, jestli nebude hrát lépe. Je smutné , že při porušení zesilovače hraje hůř než na klasickou anténu.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
spermin píše:Pravděpodobně Ti při akci kulový blesk porušily svod signálu, popř. zesák, je li tam. Zkus si zapojit místorychlyradim píše:Signál mám špatný od doby co mi ukradli anténu...ale dodal jsem jsem originál zpět....
antény kus drátu, jestli nebude hrát lépe. Je smutné , že při porušení zesilovače hraje hůř než na klasickou anténu.
E, tak to budu mít asi já, achci taky aby mi hrálo rádio hezky, poslouchat cd už mně nebaví.... (Co by za to tady někteří dali, co? )
Naposledy upravil(a) Radoš 92 dne 25 srp 2010, 21:48, celkem upraveno 1 x.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Máš HB? Máš, díval jsem se. . Hele, otevří zadní páté dveře, trošku oddělej gumu - těsnění nahoře u střechy a dostaneš se tím mezi střechu a čalounění střechy. Normálně se neboj trochu zarvat mezi to ruku, neboť čalounění drží na suchém zipu, který je kvalitní a tak musíš vynaložit větší sílu. Nic nezničíš, neboj. Pak už jen odpojíš kablík od antény a taky hadičku z ostřikovače....rychlyradim píše:jj díky za nápady...ale ještě nevím jak se ta základna rozdělává jak se nasazuje anténa ale zkusím to někde pohledat...a taky to zkusím proměřit..ale aspon ted vím oč se mám opřít...
Naposledy upravil(a) Radoš 92 dne 25 srp 2010, 21:48, celkem upraveno 1 x.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele: