![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
který to máš přesně?Trdlo píše:Já mám Ulter sport, přímo na astru a paráda. Krásně brumlavej zvuk, žádné úpravy, sedí na přírubu i na držáky. A nabízejí dokonce i duplexový. Objednával jsem si ho přes výfuky1 a měl jsem ho za tři dny doma. A co mě nejvíc fascinovalo, má i certifikát o schválení.
120-205/07-2james11 píše:který to máš přesně?Trdlo píše:Já mám Ulter sport, přímo na astru a paráda. Krásně brumlavej zvuk, žádné úpravy, sedí na přírubu i na držáky. A nabízejí dokonce i duplexový. Objednával jsem si ho přes výfuky1 a měl jsem ho za tři dny doma. A co mě nejvíc fascinovalo, má i certifikát o schválení.
Souhlas, já ho mám a dá se s tím jet i těch 1000km.obadal.rada píše:no doporučuji výfuk REMUS, on neřve ale má dunivý zvuk
jj,remuse mám a žadnej řev,ale zvuk seriovky to taky zas neni,něco meziobadal.rada píše:no doporučuji výfuk REMUS, on neřve ale má dunivý zvuk
WM Sport mam ja a spokojnost sice mam Gcko bez stredneho tlmica ale ma krasny zvuk v nizsich otacka dunivy hlboky a vo vyssisch od 3500 vysiie krasny decentne ostri doporucujemLeo píše:jj,remuse mám a žadnej řev,ale zvuk seriovky to taky zas neni,něco meziobadal.rada píše:no doporučuji výfuk REMUS, on neřve ale má dunivý zvuk
Kamarád má ten samej Remus co já na Fildě 1.3, akorát, že on má nerez trubku už od svodů a já jen ten výfuk.obadal.rada píše:a duní ten remus dobře?? to TD JE jako Turbo design???
prý přidá i nějakého koníka navíc
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |