Uz mate prezuto?
- Reklama
vis kde sou letnany? naposled sem tam byl minulej rok s pritelkyni, ma corsu a tu to vyslo na 286 kc tusim jestli si dobre pamatuju vyvazeni,prezuti,dofouknuti, atd proste klasika, ale treba v cakovicich u globusu, za 300 jedno kolo neni problem
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim ze lepsi o 14 dni driv nez pak nekde cekat 3h ve fronte kdyz napadne prvni snih a vsichni hned zacnou plasit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jeste taky prezuto nemam, ale napiste nekdo schvalne co se stane sade kol ktere byli pred tim nez jsem je sundal, vyvazene, kdyz lezeli 5 mesicu v garazi a jen se na ne prasilo... jste mi dali do hlavy brouka. zatim jsem to nikdy neresil, normalne jsem to vymenil u baraku a jezdil... a vzdy v pohode. jak to sundavam, tak si ty gumy popisuju ktere bylo na ktere naprave... a pak je davam zase zpet na puvodni misto. Vzdyt ty kola se nevyvazuji na aute ale bokem, takze si myslim ze to je uplne jedno ne? Maximalne kdyz nekde ztratis zavazicko tak to pak muze delat bordel, ale to kazdy pak citi ze mu trepe volant... no necham si rad poradit. diky
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
No ono zalezi jak se to veme. Prez den se dost opotrebovavaj, ale pak pojedete kolem vychodu slunce nejakym udolim s potokem a lesem okolo a ejhle prizemni mrazik+velka vzdusna vlhkost ... Stejne se zimaky casem degradujou ikdyz nejsou sjety, takze ja je v tomhle ohledu nehodlam setrit.
Gumy se za sezonu sjedou - je dobry vyvazit je kazdej rok.
Gumy se za sezonu sjedou - je dobry vyvazit je kazdej rok.
-
Tak tak, zimaky na plechacich uz cekaj v garazi a prehodim si je sam. Jinak myslim ze je jeste cas, rano jsme sice meli pod 0°C, ale odpoledne bylo 10° nad... Vidim to tak na konec rijna...Chavron píše:najidealnejsie je mat 2 sady, potom sa clovek nestresuje kedya kde ist prezuvat, ale ked si zmyslim tak si prezujem za pol hodinky sam v teple domova
Astra Classic II Z16XEP, 5 dv. HB, r.v. 2007
Já budu přezouvat až v listopadu ( buď začátkem, nebo v půlce )... Leží v sklepě tak jak byly koupeny na autě
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak takovy lidi znam taky z minulyho roku, spadl 1cm snehu a byly plny servisy, my co meli prezuto o 14 dni driv jsme se jim jen smali, nejlepsi na toto jsou sluzebaky, prezouvat az kdyz prsi/snezi "do bot"AstraMan píše:Já budu přezouvat až v listopadu ( buď začátkem, nebo v půlce )... Leží v sklepě tak jak byly koupeny na autě
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No tak tady v kolíně skoro každý rok sníh není a když už napadne, tak já nejsem životně závislý na autě jako někteří, abych bez něj nedokázal udělal ani 1 krok ... Mě nevadí chodit pěšky... Ti co mě znají vědí, že jezdím autem 2X týdně
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.