Barevná kombinace klubových triček
- Reklama
To Synologic no dobře, dám na web i obrázky těch potisků a upřesním kde a kterej by asi měl bej, ale až dneska kolem poledne, teď pudu chrnět. Akorát jsem asi nedomyslel ten přední znak, já myslel z0e by jsme ho měli podle typu vozu, jako na samolepkách, ale to by asi nešlo zařídit viď? Zatím dobrou .
Mobil : 602318645
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
To ještě pořeším, ale myslím, že to nebude problém. Když bude mít na zádech každý něco jinýho, tak proč né i na předním dílu???Defender píše:To Synologic no dobře, dám na web i obrázky těch potisků a upřesním kde a kterej by asi měl bej, ale až dneska kolem poledne, teď pudu chrnět. Akorát jsem asi nedomyslel ten přední znak, já myslel z0e by jsme ho měli podle typu vozu, jako na samolepkách, ale to by asi nešlo zařídit viď? Zatím dobrou .
Takže pro všechny stejné znaky na levém rameně rukávu znak fóra :
a na pravém rukávu nad dolním lemem příslušnost ke značce
.
Na zádech váš nick a na levé straně hrudi stejný znak, který máte na samolepce na autě. Samozřejmě každý tu svojí karosářskou variantu :
.
No a pak to vypadá vcelku asi takhle
.
Na zádech váš nick a na levé straně hrudi stejný znak, který máte na samolepce na autě. Samozřejmě každý tu svojí karosářskou variantu :
.
Mobil : 602318645
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Defender píše:Takže pro všechny stejné znaky na levém rameně rukávu znak fóra :
.
.
Jinak už to ani nejde napsat, tak to aspoň všichni pochopí....
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo jo. To je vončo. Jen si mýslím, že to logo webu by bylo dobré prohodit s tím nápisem Opel. Aby při pohledu zepředu nebyly u sebe ty dvě adresy "www.astra-g.cz". A pak podle toho udělat ten zadní díl. Šlo by to? Asi jsem dost otravnej, co?
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261