Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli mi můžete poradit...mám možnost od známého koupit Astru G r.v. 98, 1.8 benzin, 3dveř....je v kůži, super stav, tuning...kolik by měla tak stát? Je to dobrý typ motoru?
Předem děkuji za vaše rady
Měla by bejt do 100 000,- i s přihlášením, je to dovoz, takže stav je hodně dobrej...a ten tuning prý v pohodě "decentní" spíš mám strach když se toho pak budu chtít zbavit, jestli to v ČR prodám s tím tuningem?
Hodně lidí si stěžuje že Oply hrozně reznou..co myslíš ty?
jj oply reznou ale kadetti. vectry a, první efkový astry astra G už je celopozink takže nic ... ikdyž už se tu pár případu našlo ale to jde na vrub minulosti nebo péčí...
Tak to zní dobře, díky moc za radu, uvidim zítra co mi ten známej zavolá, dyžtak se pak přijdu "pochlubit" přeju ti pěkný zbytek víkendu a ještě jednou děkuju
velká spotřeba oleje... no měl s tim problém jeden typ motoru.. 1.6 16V ale to je taky spíš problém minulejch modelů.... pokud ten motor má nějakej servis a jezdí se snim slušně tak nežere... náhradní díly jsou některý dražší než konkurence někter levnější... ale běžný spotřební díly jsou za babku vědšinou... jinak s dostupností už sem bylo dotaženo tolik aster že na vrakovišti seženeš vedšinu věcí pokud se nejedná o nějakej spešl díl... a nový jsou taky protože se to auto ještě vyrábí
Tak snad máš pravdu, ale to se uvidí, až pokud a jestli jí přeci jen budu "mít doma" já jsem původně sháněla pouze Focuse, ale těžká to práce, tak ted už skoukávám vše...hlavně je problém že to spíš nechci kupovat v ČR ale z D nebo CH