tak jak se vam libi moje svetla
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, světla jdou super!!!!!!!!!! Tak to jsou jediné, co se mi teda opravdu líbí. A dozadu bych si zase dal jen jedny a ty jsem viděl jen na Zigiho autísku. A jinak, kola jsem já zase odřel, a sralo mně to ještě více...ale taky se budou opravovat...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
..Ja myslel ze si se ptal jak se to libi??? A kdyz nekdo napise, ze se mu to nelibi tak ho poslete k sipkumpavlikjaa píše:hele manli nechsi toho nejsem na tebe zvedavejmanli2 píše:když EA tak jedině na BMWZigi píše:
To AstraMan: Když AE, jedině black
Me se andelske ocka taky nelibi a souhlasim s tim, ze se na astru nehodi. Ale to je vec kazdeho, co se mu libi a kdyz se zeptas, tak nemuzes cekat, ze se tu bude kazdy rozplivat a holt to negdo i zkritizuje...
Naraznik good (i kdyz chybi krytka na tazne lano) a svetlo NO GOOD. Sorry ale tak to vidim ja..
OPEL ASTRA DTI_16V - sport edition, Y20DTH, r.v.2001, 3D
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3299
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3299
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Manli chytil nemoc tzv. Vojtovku, co neni na aute serie to neni pekne Nejlepe NJOY.
Nechci rejpat, tmavy lampy predni i zadni sou super,ale delaj se pekny i nejen od HELLY, kor ty angely sou super a hodne to zmeni vzhled auta, myslim ze kor astra je jedno z mala aut na kterym vypadaj good, treba na fabii nebo xsare to vypada hodne divne
Nechci rejpat, tmavy lampy predni i zadni sou super,ale delaj se pekny i nejen od HELLY, kor ty angely sou super a hodne to zmeni vzhled auta, myslim ze kor astra je jedno z mala aut na kterym vypadaj good, treba na fabii nebo xsare to vypada hodne divne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No jo...tady to tak někdy funguje... Když na cokoli napíšeš "hezký"..."moc hezký"..."krásný", tak je to v pořádku, ale když se ti něco vážně nelíbí a napíšeš to, je zle... Vždyť se podívej jak to dopadlo s Grave Diggerem...Bobik píše:..Ja myslel ze si se ptal jak se to libi??? A kdyz nekdo napise, ze se mu to nelibi tak ho poslete k sipkum
A abych taky reagoval na dotaz...
Světla se mi líbí až na tu kombinaci s mračidlama...ale na auto bych je nechtěl...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
ty si dobře zakomplexovanejmilosh píše:Manli chytil nemoc tzv. Vojtovku, co neni na aute serie to neni pekne Nejlepe NJOY.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No to mě povídej ... Kámoš má koupenou starší octavii ( 1999 ) a je nas**nej že na ni nemůže sehnat angel eyes, ale hlavně že to prdnou na po**anou Fobiimilosh píše:treba na fabii nebo xsare to vypada hodne divne
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
At se koukam jak se koukam tak ten naraznik vypada jak OPC ale je po nejakejch upravach - mrizka z kovu misto plastu, kam se podeli mlhovky? jo a ten prolis na bokach? Sis delal? Jinak k AE se vyjadrovat nebudu pac sem je mel a vobloukem leteli do kose, ale ty tvy vypadaj slusne.
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM