Závada klimatizace
-
Závada klimatizace
Kdo poradí.Při koupi Astry nešla klima.V servisu ji naplnili,vyměnili cívku spojky kompresoru,ale stále nefunguje.Proud jde na cívku,cívka má nepřerušený obvod,ventilátory jsou proměřeny-vpořádku,ale když ji zapnu tak vyrazí pojistku č.39.Spojka nemá ani snahu sepnout.Může se odzkoušet spojka přímým napojením na akumulátor,nemůže dojít k jejímu poškození?
- Reklama
-
A to ti to v servisu naplnili, vyměnili cívku a předali nefunkční??? Spojku kompresoru můžeš napojit přímo na plus a mínus baterky když rozpojíš konektor co k tomu vede a vyzkoušíš zda klima funguje. Musí v tom cvaknout a musí být nastartovanej motor samozřejmě. Ale jestli hoří pojistka tak někde problém nejspíš bude, chce to proměřit.
-
-
-
Tvrdili,že mám netěsnost někde v oktuhu a s tím oni nemůžou nic udělat a že závadu na el.odstranili.To,že to vyráží pojistku,zjistili až jinde,kde jsem nechal přeměřit tlak,ale tam zase nedělají elekriku.Tlak byl dobrý bez úniku.Je to holt dnes bordel.Každý si nechá zaplatit za něco,ale s kompletní opravou nechce nikdo nic mít.Aby řekli je to v pořádku ana opravu máte záruku.
Ahoj všem, tak dneska při tom příšerným horku jsem se rozhodl naplnit klimatizaci, prostě z ničeho nic přestala makat, měl jsem strach že bude něco v háji, ale snad na štěstí jen prostě odfoukla a byla pryč.
Práce v servisu asi tak na 20 minut, odsátí, náplň, barvivo, plus litr antifrízu a doplnění do ostřikovačů, to vše za lidových 1220 kaček českých a chladím vážení, chladím
Práce v servisu asi tak na 20 minut, odsátí, náplň, barvivo, plus litr antifrízu a doplnění do ostřikovačů, to vše za lidových 1220 kaček českých a chladím vážení, chladím