predne repro-vysky

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
astra g

predne repro-vysky

Příspěvek od astra g » 10 čer 2007, 21:42

Prosim su natahane kable vo dverach na vysky?kryt reprakov je upevneny iba na plast. sponach?Ja mam Astru G r.v 2005.mam tam iba standartne dva repro.Dakujem za odpoved

Reklama

Pepino

Přední repro výšky

Příspěvek od Pepino » 11 čer 2007, 18:29

Ahoj, mám také Astru Classic r.v. 2005 a nedávno jsem si domontoval výškové reproduktory. Původně jsem měl z výroby namontované pouze dva přední a tak jsem si nechal při prodeji v autorizovaném servisu namontovat repro i do zadních dveří. Jak jsem zjistil po demontáži obložení, tak to byla hrozná fušeřina - již nikdy značkový servis :x . Do zadních dveří žádná kabeláž pro repro není , ale v předních dveřích jsem měl kousek pod obložením dveří u krytu na repro u zrcátek připravenou kabeláž i s konektorama. Přední výškové reproduktory se dají použít i do zadních dveří, ale musí to být typ s malým kondenzátorem. Kupoval jsem je na vrakovišti po 100Kč /ks. Foto reproduktoru Ti posílám.Obrázek

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 11 čer 2007, 19:54

Pokud je chceš, mám tu někde originální výškáče (tj. kvalita jako Magnat to není, ale lepší než nic...) konektor by měl být imho stejný - akorát se mi tu válí, můžu ti dát za kilo oba a pokud chceš, mám tu i ostatní repro originál astra (na třídvéř, na pětidvéř by měly být imho stejné)
je to r.v. 99, ale konektor a rozměry repro se snad měnit nemusely...
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

Odpovědět