Já jsem to nekupoval.Objednával si to přímo ten maník co mi dělal rozvody.Ale kde to ti opravdu neumím říct.kemo píše:
Kde jsi to koupil?
Ale mám pocit že jsem viděl něco podobnýho tady:
www.mjauto.cz
Já jsem to nekupoval.Objednával si to přímo ten maník co mi dělal rozvody.Ale kde to ti opravdu neumím říct.kemo píše:
Kde jsi to koupil?
Ano je to doslova "Pro všechny motory se zub-řemenem", ale zdá se mi to taky dost. Možná češi v Opelu zkrátili interval.shadow píše: Bei allen Motoren mit Zahnriemen: Alle 120.000 km. "
Nech to udělat v OpeluBierkhoff píše:mám dotaz, mám Astru G, typ motoru X16XEL, r.v. zřejmě 99, protože to je Edice 2000 a první registrace v D v lednu 2000. Potřeboval bych vědět kolik kladek je v rozvodech. Nějak to nejde u nikoho v katalogu dohledat, že dle mnou zadaných údajů bych měl mít r.v. 1998, což se mi zdá divné ... prý si mám sundat kryty a dohledat to ručně ... tak doufám, že už měl někdo taky takový problém a že je vyřešen ...
X 16 XEL má na rozvodoch jednu šponovaciu kladku a dva vodiace valčeky, plus je rozvodovým remeňom poháňané aj vodné čerpadlo. Sada rozvodov (remeň, kladka, dva vodice valčeky, skrutky) má Opel číslo 16 06 306 a vodné čerpadlo má Opel číslo 63 34 035. Motor X 16 XEL sa motoval asi do 8/2000.Bierkhoff píše:mám dotaz, mám Astru G, typ motoru X16XEL, r.v. zřejmě 99, protože to je Edice 2000 a první registrace v D v lednu 2000. Potřeboval bych vědět kolik kladek je v rozvodech. Nějak to nejde u nikoho v katalogu dohledat, že dle mnou zadaných údajů bych měl mít r.v. 1998, což se mi zdá divné ... prý si mám sundat kryty a dohledat to ručně ... tak doufám, že už měl někdo taky takový problém a že je vyřešen ...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |