Opel Astra 1,7 DTi
- Reklama
Moje 1,7DTi 3dv 130tis(poctivých) nebere snad kapku oleje co tam naleji to při výmněně vylejvám, pokud jde o spotřebu vždy se vejdu do 5,5litru, neni to žádnej dravec ale do běžného provozu stačí..(teda v naloženém kombíku to asi nebude nicmoc...) Jediné co jsem měnil (po 60tisíc co jsem s autem osobně najezdil) byl snímač otáček motoru-2000kč, jinak bezproblémový vůz! Včera jsem ale trefil divočáka a rozbyl jsem nárazník, chladič, saharu, mlhovku, podpěh pravého kola a kryt motoru, naštěstí robustní plechařina je OK takže budu opravovat jako steklej...
Mějte se...
Mějte se...
Již bývalá Astřila....
No ja mam tento motor velmi kratce a co se tyka jizdnich vlastnosti tak jsem snim velice spokojen (kupoval jsem ho kvuli spotrebe). Co se tyka oprav tak to bude horsi(byl jsem snim v oplu) .
Jinak je potreba hodne radit aby to jelo. A pokud ti nevadi, ze ostatni auta te predjedou skoro bez porblemu (pri vyssich rychlostech) tak je OK. ale ta spotreba je super.
Jinak je potreba hodne radit aby to jelo. A pokud ti nevadi, ze ostatni auta te predjedou skoro bez porblemu (pri vyssich rychlostech) tak je OK. ale ta spotreba je super.
asi mám jiný služební auto.....já jsem spokojenej nad míru vůbec žádné problémy tech. rázu pouze kalsika servis...spotřeba do 5,5l to už se tady psalo..a jizdní vlastnosti na dálnici paráda rozhodně mě nikdo nějak extrémě nepředjíždí...a mezi vesnicema na míň jak trojku nejdu....krásně se drží mezi 2-3tis otáček...neřve a jede...mibart píše:No ja mam tento motor velmi kratce a co se tyka jizdnich vlastnosti tak jsem snim velice spokojen (kupoval jsem ho kvuli spotrebe). Co se tyka oprav tak to bude horsi(byl jsem snim v oplu) .
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
mibart 1.7DTi ma sice jenom 55kW ale rychlost nad 130km/h s ni neni problem(ne ze bych mel potrebu jezdit rychleji ale samozrejme jsem parkrat zkousel kolik to jede max. ) Nechci ti pokazit naladu jeste vic nez mas uz tim ze astrule zlobi ale z AAA jsem mel ww golfa a par dnu po tom co jsem ho koupil se objevilo dost problemu - zkousel jsem reklamovat ale vysmali se mi jak malemu klukovi.
Hribek: No ja nejsem nespokojen s autem, ale spís AAA, a nad 130 mi tojede taky ale 160 to překonává jen velice špatně. S píš je problém s tím že cca nad 130 už to není moc dravé (je to těžká a 55kw je málo na trhaní) s čímž jsem počítal (rodina). Zítra zkouším malou reklamaci ale moc od toho nečemám. AAA jsou "obchodnici", ale vůbec je nezajímá co prodávají.
Jinak díky za podporu
Jinak díky za podporu
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja mam 1.7 DTI asi 8 mesiacov. Ked som ju kupil tak boli mene rozvody a kladky ale od vdety som do auta nevrazill nic. (zda sa mi spolahlive)
Co sa tyka toho ze 1.7 DTi je lenivy tak to je pravda len do 2000 ot. Ked zopne turbo je to citelne POSDTATNE. Na ceste rozhodne nikomu nazavadziam.
Spotreba tak do 5,2l. Olej som nedolieval ani kvapku.
Co sa tyka toho ze 1.7 DTi je lenivy tak to je pravda len do 2000 ot. Ked zopne turbo je to citelne POSDTATNE. Na ceste rozhodne nikomu nazavadziam.
to jsem z toho jelen, mám dotaz jak moc točíš motor...včera jsem jel asi 100km a vzal jsem to mezi vesnicema, čistě výzkum..... a koukal jsem na otáčkoměr a jen sem tam někdy to přelezlo přes 2tis ot... spíše je to na 2tis a níže. musím dodat že jsem jel celkem svižně, zařazeno 4 - 5 když bylo nejhůř 3 ale níž ne kromě křižovatek s předností samo.jozef.ondrus píše:Tak ja mam 1.7 DTI asi 8 mesiacov. Ked som ju kupil tak boli mene rozvody a kladky ale od vdety som do auta nevrazill nic. (zda sa mi spolahlive)
Z toho co tady píšete a srovnání mého služebáka, tak mě turbo potom spíná jen vyjímečně a vůbec si ho neužiju což není pravda ......nerozumím tomu asi mám opravdu jinej motor jinak myslím že právě to že ten motor zabírá pěkně od spodu je tím, že to je DTi.
To co tady popisujete s tím turbem jsem zažíval a celkem nerad na ty škuby při spínání turba a změnu chování motoru vzpomínám jsem zažíval se starým služebákem a to bylo TDi samo že taky astra......
No ja nerikam, ze neje, ci ze zavazim ja jen ze to neni zadny trhac silnic. Mam astrulku pouze 16 dnu a tak ji srovnam pocitove s fabrli coz byla benzin (vsechny me auta ktera jsem ridil byly benziny). Takze astra ma asi presnejsi tacho takze je zde trochu skreslene srovnani. Ted mam karavan a predtim byla kratka - taky rozdil. Vahove taky maly rozdíl. A zatim jsem nemel noc prilezitosti ji honit (samo astruli). Taky zatim nevim jak moc vytacet motor aby to bylo optimum (jak pro motor tak i spotrebu). Zatim mam pocit ze ideal je 2,5tis ot/min. Na D pri 130 km/h mam 3tis. ot/min.
No konečně někdo kdo má stejné dojmy jako já už jsem myslel že mám fakt divný služební automibart píše:No a co se tyka turba tak nepozma zaber proste to jede. A do 140 km/h je to krasa. /po vyreseni problemu s zanedbanou udrzbou to bude ok/
Ted jsem se dostal na 6,4 l/100km (ovsem velice kratke popojizdeni nekolikrat dene). 200 km najeto v cca 10 km usecich.