V 1CD mas medicínu:) spust pred instalací tohle sd4hide.exe a aby jsi mel zakliklý hide!!Pak instaluj.A nezapomen to dat do teto virtualky daemon403-x86.exe.Tudiž jestly ji nemas tak ji nainstaluj!!
riders píše:V 1CD mas medicínu:) spust pred instalací tohle sd4hide.exe a aby jsi mel zakliklý hide!!Pak instaluj.A nezapomen to dat do teto virtualky daemon403-x86.exe.Tudiž jestly ji nemas tak ji nainstaluj!!
Všetko som urobil tak ako píšeš a keď som po nainštalovaní skúšal spustiť dopadlo to takto:
Vieš mi prosím ťa poradiť čo s tým treba robiť???
Ešte jedna otázka:
Je pri inštalácii potrebné označiť aj toto:
riders píše:otevri to v expoleru,v mozile to moc nejede:) jinak je to ok
to druhy neres je to vpoohode
Tak som to rozchodil! Neviete mi niekto poradiť či sa tam dá nastaviť čeština alebo slovenčina? Myslím konkrétne to čo je na priloženom obrázku po anglicky.
riders píše:na zacatku instalace si zvolis jakej jazy chces je tam cewstina slovenstina nevim nepatral jsem...mozna to jde v nastaveni....zapatrej a uvidis:)
riders píše:na zacatku instalace si zvolis jakej jazy chces je tam cewstina slovenstina nevim nepatral jsem...mozna to jde v nastaveni....zapatrej a uvidis:)
Ahoj, šlo by sem hodit sem prosím tě ještě jednou hodit nový odkaz na ten katalog EPC 3.0.1, bo mě to již nemůže najít adresu? Děkuji