Ale bylo to bez klima

Tak plně souhlasim, že Twinport má něco do sebe. Ja to taky moc nesetřím, jezdím svižně, 60% mimo 35% dalnice asi 5%. Taky měřím spotrebu Plná - prázdná - plná. Snažím se tankovat pořád u stejne pumpy SHELL a i stejné číslo stojanuluboF píše:Pridam sa aj ja... Moje nove auticko (cca 4000km) ma celkom dobru spotrebu. Nema pocitac, takze meriam len systemom PLNA-prazdna-PLNA.
V meste mam teraz okolo 8l (jazdy kazdy den do prace + rozvoz deti a manzelky cca 7-8km a z prace cca 3-4km, teda 100% mesto). Mimo mesta (dlhe cesty cca 400km, asi 1/3 dialnica, manzelka + 3 male deti + batozina) som mal priemer 5,9. Rychlost zhruba dodrziavam, v meste kym je studeny, tak ho tocim medzi 2-3 tis. ot/min, ked sa zohreje, tak ho vytacam do 4000. Tankujem V-Power. Zda sa, ze ten Twinport ma cosi do seba...
To tam točíš pod 1000 ot./min ne?marek píše:Předevčírem mě tak šokovala spotřeba mého Coupé Turbo (166 kW), že se o to s vámi podělím. Včera z Plzně do Brna jsem po okreskách ujel průměrnou rychlostí 78,5 km/h 273,3 km a spotřeboval při tom 17,7 litrů paliva. Průměrná spotřeba tedy vychází na 6,48 litrů na 100 km. Sám čumím. Podotýkám, že to je změřeno dotankováním, takže vpodstatě přesně.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |