těžké rozhodnutí
těžké rozhodnutí
19.3 se opět opakovalo něco co mně utvrdilo v jisté né potěšující věci rád bych se tímto rozloučil s prima lidma kteří tu jsou,rozhodnul jsem se ukončit své členství zde,mám k tomuto rozhodnutí veliký důvod.Nehodlám zde nadále setrvávat a neustále čelit nepříjemným urážkám,posměškům,narážkám které se týkají vzhledu mého vozu,nebudu psát kteří lidé tak činí,ti o kterých je řeč moc dobře vědí kteří to jsou,mohu klidně říci,že to jsou někteří členové nově založených konkurečních stránek,neustálé narážky,ponižování a zesměšnování neberou konce,zde se podívají co se na mém voze změnilo a na svých stránkách v online pokecu to řeší způsobem sobě vlastním,ovšem neopomenou najít vhodný způsob jak to dát vědět i zde,jen slepý by nepochopil náhodné narážky které jsou směřovány vůči mé osobě,za takové situace kdy si jistý okruh lidí bere mé auto neustále do svých úst za účelem ponižování nemá význam zde déle setrvávat,mimochodem,aby někdo nemusel oponovat,Saša který si udělal vylepšení své astrulky po mém nápadu měl ihned příspěvek od jistého člena,příspěvek skrze který byl poslán vzkaz mně samotnému,něco ve znění toho chromu je tam stále málo,ještě schází kila laminátu,kytu a bude to ono,jo a hlavně již jsou tam takové stříbrné dvě,a co je pochválit??fuj-ostuda,jen pár citací které měli své opodstatnění,autor by měl vědět proč to k Sašovu autu psal,každopádně již toho mám opravdu dosti,nechávám tu prostor velikému odborníkovi znalci vhodných úprav astrulek,on bude ten pravý,jeho hodnocení v uvozovkách nemá chybu,jsou jisté hranice,ale čeho je moc...!!! Já se zde zaregistroval za úplně jiným účelem,očekával jsem něco zcela jiného,je tu opravdu hodně skvělých lidiček,budou scházet,ale stačí pár jistých lidí kteří vám pošlapou sebevědomí,a když to trvá stále je po iluzích,chápu že se najde spousta názorů že to či ono není pravda,ale situace opravdu neúnosná,nemám důvod si cokoliv vymýšlet,a ti kteří mně k tomuto rozhodnutí vítězně dotlačili nemají vůbec žádné svědomí,těm skvělým lidem necht se daří,at se vám problémy co nejvíce vyhýbají,at se vám daří v osobním i profesním životě,těm kteří hodně pomáhali dlužím veliké díky,díky za užitečné upřímné rady,pomoc které není nikdy dosti,díky těm kteří vědí proč tyto stránky jsou,jaký byl jejich hlavní účel,mějte se fajn.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pepco, jak uz jsem ti psal v SZ vse si moc beres, vsude se najde nakej blbec kterej ti nesedne, ale jde o to se pres to prenest
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
můžete se na to dívati jinak,nikomu to neberu,ale Miloši,tebe neponižují,tvé auto neuráží,nehaní,tebe si neustále neberou do úst a nebaví se někde na online pokecu,nechtěl jsem tomu věřit,ale toho 19.3 jsem se přesvědčil o opaku,jen mně mrzí,že jsem tuto zásadní informaci která to rozhodla nevěděl dříve,ale pravda se potvrdila,toliko urážek co jsem za poslední týdny inkasoval jsem snad neschytal za celý dosavadní život
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pepco, taky me oba nasr*li, sice ne kvuli autu, ale uz na to prdim, nema to cenu se hadat
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ahojky, tvá slova jsou opravdovým odrazem stavu po odchodu určitých lidí, zkus prosím ještě zvážit odchod z tohoto klubu, já jsem měl též zkušenost s jedním neomylným z nich a odešel jsem, ale když jsem zjistil, že onen genius již není v těchto řadách, požádal jsem o možnost návratu.
Vím jak mi chyběl kontakt se spoustou lidí z klubu a proto jsem byl moc rád když se to tu změnilo. Proto si myslím, že odejít se dá vždycky, ale s návratem to je složitější, oni tito neomylní borci v podstatě nedělají nic jiného, než přemýšlí jak tu škodit protože onen plagiát který si založili jaksi není to, co si mysleli že bude, takže logicky vzato, každý odchod a vzdání se členství je neobyčejně posiluje ve své záškodnické činnosti.
Prosím, zkus ještě přehodnotit své rozhodnutí a zkus se přenést přes narážky, urážky a posměch těchto chudáků, auto si předně děláš pro sebe a né pro tyto borce a že se někdo posmívá a uráží??? Ať si v té své samotě plagiátorského webu sedí a pomlouvají jak chtějí, oni totiž neví jak se vrátit a zkouší se zadřít pod kůži všemi prostředky, asi všichni víme o čem mluvím že????
Říkám znovu, zkus přehodnotit své rozhodnutí a nedávej šanci takovým duševním mrzákům a čím víc se jim nebude dařit zde rozvracet partu, tím sami dřív zaniknou.
Přeji Ti dobrou volbu při rozhodnutí a věz, že za tebou stojím nejen já, ale i spousta lidí tady a dál si vylepšuj svojí Astru na vzdory tupých hlav.
Oni totiž na nás nemají ani v nejmenším.
Vím jak mi chyběl kontakt se spoustou lidí z klubu a proto jsem byl moc rád když se to tu změnilo. Proto si myslím, že odejít se dá vždycky, ale s návratem to je složitější, oni tito neomylní borci v podstatě nedělají nic jiného, než přemýšlí jak tu škodit protože onen plagiát který si založili jaksi není to, co si mysleli že bude, takže logicky vzato, každý odchod a vzdání se členství je neobyčejně posiluje ve své záškodnické činnosti.
Prosím, zkus ještě přehodnotit své rozhodnutí a zkus se přenést přes narážky, urážky a posměch těchto chudáků, auto si předně děláš pro sebe a né pro tyto borce a že se někdo posmívá a uráží??? Ať si v té své samotě plagiátorského webu sedí a pomlouvají jak chtějí, oni totiž neví jak se vrátit a zkouší se zadřít pod kůži všemi prostředky, asi všichni víme o čem mluvím že????
Říkám znovu, zkus přehodnotit své rozhodnutí a nedávej šanci takovým duševním mrzákům a čím víc se jim nebude dařit zde rozvracet partu, tím sami dřív zaniknou.
Přeji Ti dobrou volbu při rozhodnutí a věz, že za tebou stojím nejen já, ale i spousta lidí tady a dál si vylepšuj svojí Astru na vzdory tupých hlav.
Zdar Pepčo! Jestli někdo není ochoten akceptovat názor a vkus jiného, je to vůl. Často to bývá člověk s velmi malým sebevědomím a tak si ho léčí posměchem na adresu druhých. Když zmizíš, budou se cítit jako "borci", ale opak je pravdou. Je to tu dobře nastartované, nenechejme ten motor "chcípnout" !!!!!!!!!
Astra G 100 edition, 1.6 16V
Přesně tak, jako bych to psal já sámPetrik píše:Zdar Pepčo! Jestli někdo není ochoten akceptovat názor a vkus jiného, je to vůl. Často to bývá člověk s velmi malým sebevědomím a tak si ho léčí posměchem na adresu druhých. Když zmizíš, budou se cítit jako "borci", ale opak je pravdou. Je to tu dobře nastartované, nenechejme ten motor "chcípnout" !!!!!!!!!
Kašli na ně, nestojí Ti ani za zlámanou grešli
Velice dobře napsaný.Mě by to přesvědčilo hned a neodcházel bych Pepčo...ARMAGEDON píše:Ahojky, tvá slova jsou opravdovým odrazem stavu po odchodu určitých lidí, zkus prosím ještě zvážit odchod z tohoto klubu, já jsem měl též zkušenost s jedním neomylným z nich a odešel jsem, ale když jsem zjistil, že onen genius již není v těchto řadách, požádal jsem o možnost návratu.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
ačkoliv si vážím každého vašeho názoru opravdu nevím,moho slíbit,že nebudu spát a budu hodně přemýšlet,ale věřte jsou věci které zašli opravdu hodně daleko,tak daleko,že jsem nalomený i co se týče účasti na Milovicích,a ty já mám opravdu hodně rád,ale o setkání těch jež jste tu vzpomínali moc nestojím,a vzdát se Milovic je opravdu krutý,slibuji budu přemýšlet co dál,rozhodně si vážím skvělých lidí,těch je tu většina,jsem si toho vědom,snad se povede získat opět ztracené sebevědomí,chut pokračovat,ale především důvěru,lidskost,toleranci,ta je nějak mimo,díky.