1.7 TD nebo 1.6 ?
- Reklama
Tak to by jsi mel poridit slusne auto i se slusnym rocnikem a s tou rezervou to delas dobre. Temer vzdy auto chce dalsi investici. Kdyby Ti nevadila bila tak tato vypada docela dobre http://www.autopartner.cz/page.php?id=15&nid=718 . Obdobnou konfiguraci jsem si ted poridil ja, na barvu si jeste zvykamHonza píše:cca mezi 150tis až 175tis - mám deset ještě rezervu ale tu mám schovanou na to že ji rovnou odvezu ke známému do servisu, aby mi ji důkladně prohlídnul a co bude v háji aby vyměnil atd.

autopartner můžu doporučit....Honza píše:No to vypadá fakt dost dobře trefilo se do mých požadavků jak do motoru ročníku a najetých kilometrů i výbava je super. Škoda jen tý barvy. Problém je v tom že z Brna do Liberce to mám krapet z ruky
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Podle me to dobra volba je, CDTI je vylepseny motor DTI 55kW, ktery se dava i do Astry H. Jizdni vlastnosti jsou velmi dobre. Sypu si popel na hlavu - ted kdyz kratce po sobe mohu porovnavat astru z Nemecka a Polska a tak tam ten rozdil opravdu neni i sedacky jsou stejnezralok píše:Já právě o polské Astře G s motorem 1,7 CDTi 59 kW uvažuji myslíte že je to dobrá volba?

A jakou ma tenhle motor (1,7CDTi) v praxi spotrebu? A olej to nezere? Tabulkovou spotrebu nafty znam, zajima mne ale praxe. A co ty zbyle dva motory co se do toho ted montujou, tedy 1,4 a 1,6 Twinporty? Ty jsou na tom jak se spotrebou paliva, oleje atd. atd. Ja teda radsi diesel, ale ani benzinum se uplne nezaviram. Zatim jsem mel jen diesly.Anonymous píše:Podle me to dobra volba je, CDTI je vylepseny motor DTI 55kW, ktery se dava i do Astry H. Jizdni vlastnosti jsou velmi dobre. Sypu si popel na hlavu - ted kdyz kratce po sobe mohu porovnavat astru z Nemecka a Polska a tak tam ten rozdil opravdu neni i sedacky jsou stejnezralok píše:Já právě o polské Astře G s motorem 1,7 CDTi 59 kW uvažuji myslíte že je to dobrá volba?.
Ja auto s timto CDTI mel chvili jako sluzebni, takze spotrebu jsem nemeril, ale odhadem je to stejne jako u DTI. Kolega s 1,7 DTI jezdi 5,2l, takze bych nevidel v tom rozdil. Zalezi kde budes jezdit jestli vic mesto nebo dalku, ale to vis. 1,7 DTI jestli se nepletu olej nezere na to jsou jine motory, mel jsem v eFku stare isuzu a tam jsem nedoleval ani kapku. K benzinovim motorum Ti nic nereknu, protoze je nepreferuji, ale podivej se tu po diskuzi, treba najdes odpoved.zralok píše:
A jakou ma tenhle motor (1,7CDTi) v praxi spotrebu? A olej to nezere? Tabulkovou spotrebu nafty znam, zajima mne ale praxe. A co ty zbyle dva motory co se do toho ted montujou, tedy 1,4 a 1,6 Twinporty? Ty jsou na tom jak se spotrebou paliva, oleje atd. atd. Ja teda radsi diesel, ale ani benzinum se uplne nezaviram. Zatim jsem mel jen diesly.