Já taky . Ale radši jsem se zeptalmedva1 píše:no já osobně čekám na ten návrh datumu a místa nebo jestli tu někdo urobí to hlasování ????Honz@ píše:Tak jak teda ? Tady to nějak utichlo
Minisraz Praha ( Tesco - Letňany ) - 07.04.2007
- Reklama
Luky asi budeš na mne naštvanej, ale já zřejmě pojedu s rodinou poprvé na sraz Opel Club Renbau do Štok, a bude to určitě 31.3. odpoledne, tak pokud můžu, tak já bych to udělal o týden dříve, nebo později. Samozřejmě záleží na tom jak se to hodí ostatním z klubu a jak dopadne hlasování, tak soráč a čus Oplus Astrani.
Mobil : 602318645
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pocatek dubna bude good.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nastvanej nebudu, proc bych to delal...Defender píše:Luky asi budeš na mne naštvanej, ale já zřejmě pojedu s rodinou poprvé na sraz Opel Club Renbau do Štok, a bude to určitě 31.3. odpoledne, tak pokud můžu, tak já bych to udělal o týden dříve, nebo později. Samozřejmě záleží na tom jak se to hodí ostatním z klubu a jak dopadne hlasování, tak soráč a čus Oplus Astrani.
Zigi tu udelal anketu, kdo by kdy chtel jet, ale jak to tak pozoruju (ty 3 hlasy), tak je to pekne na p.cu.
Lidi, kdo pojedete, tak kliknete na nejaky datum, pac jinak je to o nicem,
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Udelam propagaci hromadnym mailem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: