Minisraz Praha ( Tesco - Letňany ) - 07.04.2007
No nevim, to jsou carodejnice a to jezdime celkem pravidelne stavet majku k tatovi na chatu. Ja sem se teda jeste na ten srazik neprihlasil, ale rikal jsem si, ze bych se zastavil a pri te prilezitosti si vyzvedl klubovou samolepku. Takze timto prosim o dodani samolepky v bile barve na sraz, kde ji samozrejme zaplatim, diky.
Mobil : 602318645
- Reklama
Sakra to mas pravdu, to me nenapadlo, ze budou cary. Tak asi az o tyden pozdejc?Defender píše:No nevim, to jsou carodejnice a to jezdime celkem pravidelne stavet majku k tatovi na chatu. Ja sem se teda jeste na ten srazik neprihlasil, ale rikal jsem si, ze bych se zastavil a pri te prilezitosti si vyzvedl klubovou samolepku. Takze timto prosim o dodani samolepky v bile barve na sraz, kde ji samozrejme zaplatim, diky.
Jinak nalepku ti vzit muzu, to neni problem, jen napis, co mas za kastli.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
No ja mam HB v silveru a budu ji lepit na to maly okynko pravejch zadnich dveri, tak proto tu bilo. Asi by to chtelo, aby se k datumu vyjadrilo vic lidi, ale na ty carodejnice je to fakt blby, pro mne za mne treba tyden pred nebo po, ja to ze Zizkova mam skoro kousek. Apropo neni nejake slecny odsud stribrna Astra HB s Brnenskou registrackou, co parkuje na Prokopaku?
kucí nechci Vám do toho kecat, ale čarodějnice jsou 30.4.Defender píše:No nevim, to jsou carodejnice a to jezdime celkem pravidelne stavet majku k tatovi na chatu. Ja sem se teda jeste na ten srazik neprihlasil, ale rikal jsem si, ze bych se zastavil a pri te prilezitosti si vyzvedl klubovou samolepku. Takze timto prosim o dodani samolepky v bile barve na sraz, kde ji samozrejme zaplatim, diky.
nicméně co když by se tu udělalo nějaký hlasování o tom místě a termínu....
PS1: TESKO v sobotu odpoledne sebevražda to se tam sejdou všichni co jedou do Prahy na nakupovací výlet a bude to tam full.
PS2:on na sraz někdo přiveze klubový samolepky???
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
Ježíšku na křížku, to jsem ale tydýt!! Tak to se omlouvám, musela mi to potvrdit moje polovička, ale Luky taky jsi se pěkně chytnul. S tím hlasováním jsem samozřejmě pro, ale ohledně nových informacích o datumech o čarodějnicích, bych byl už radši pro kdykoli, tu samolepku samozřejmě chci, díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
njo tak po minulejch zkusenostech - prihlaseno 12 lidi neznamena vubec nic ja jsem si treba jeste ani nezahlasovala )) do Milovic jedu 100% ale tohle jeste netusim
jinak placat se na parkovisti mezi baibickama a dedeckama co jedou do tesca jednou za mesic nakoupit nevimm jestli je idealni )
jinak placat se na parkovisti mezi baibickama a dedeckama co jedou do tesca jednou za mesic nakoupit nevimm jestli je idealni )
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
No jo, ale jestli jsou cary v patek, tak nevidim moc optimisticky ten sraz druhej den. To bude celej vikend... vite kdeDefender píše:Ježíšku na křížku, to jsem ale tydýt!! Tak to se omlouvám, musela mi to potvrdit moje polovička, ale Luky taky jsi se pěkně chytnul. S tím hlasováním jsem samozřejmě pro, ale ohledně nových informacích o datumech o čarodějnicích, bych byl už radši pro kdykoli, tu samolepku samozřejmě chci, díky.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
hele ja se stavim u tebe a pojedes pak za mnou no..jinak to holt nepujdexpolstarekx píše:no jo ale pro me ne nemam orientacni smysl a v letnanech jsem byla tak dvakrat no nic, nak to snad zvladnu, autobus tam jezdiLuky píše:Asi to bude lepsi, ty Letnany jsou fakt pro prespolni jednoduchy.
pro Mira: uz mam ty kola...jsou hodne podobne tem tvym....
-
- Kontaktovat uživatele:
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: