Minisraz Praha ( Tesco - Letňany ) - 07.04.2007
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Minisraz Praha ( Tesco - Letňany ) - 07.04.2007
Pratele, jak to tady ctu, kazdej je jak soukromnik, sraz Brno, Ostrava, Plzen, ale co udelat nejaky minisrazik v Praglu? Kdo je z dalky udela si vylet, prip. i do nakupniho strediska s pritelkyni ci zenuskou a my si mezitim muzeme pokecat na odlehlem parkovisti u aster, co rikate? Nejlepsi by bylo kdyby uz bylo tepleji, nazout alu a jedem
Parkrat uz jsme meli s daewooclubem sraz u Tesca v Letnanech na parkovisti, mista je tam dost a tech par astruli se do kouta v klidu vejde
Prip. pokud nekdo vite o lepsim fleku dejte vedet
Je tu nova sezona tak at si pokecame i osobne a ne jen po netu.
Zdrave jadro fora musi drzet pri sobe nejen na webu
Parkrat uz jsme meli s daewooclubem sraz u Tesca v Letnanech na parkovisti, mista je tam dost a tech par astruli se do kouta v klidu vejde
Prip. pokud nekdo vite o lepsim fleku dejte vedet
Je tu nova sezona tak at si pokecame i osobne a ne jen po netu.
Zdrave jadro fora musi drzet pri sobe nejen na webu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Minisraz Praha - brezen/duben 07?
Souhlas ja bych to bral
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme chapu ze asi ne vsem se to bude hodit, ale i kdyz se nas sejde 10 aut tak to bude uspech MYslim ze rocne by mel byt 1 velky sraz nekde uprostred republiky - Hradec/Jihlava a pak par mensich, at vime kdo si to s nami pise
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Princ William
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Mám to trochu od ruky. Ono 500km do Prahy není málo, ale pokud bych měl cestu tím směrem, co se může stát (mám tam rodinu a taky se tam můžu dostat služebně) rád přijedu.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin