nevim jestli je to nekde napsany ale na tej mej sade me nak utkvelo cislo 30 to je treba na tu pristrojovku odhadoval bych ze je to tak 3mm tak to bude asi nasobeno deseti nevim v kazdym pripade hvezdicku v prumeru vic jak 10 mm jsem jeste nekde nenasel a to tech 10 jeste prehanimAstra - R@SAG píše:No diky moc, za info prozatim, dnes pokud bude cas zajedu se nekde poptat na nakou malou sadu![]()
![]()
, nevite zda je to popsanu v knize " jak na to ", jake velikosti pouzit.
To jsem si kdysi koupil taky...bylo to všechno tak hezky pohromadě (tušim hypermarketová cena 39,- Kč). Po chvíli používání se všechny křížáky změnily v jedno naprosto stejné nepoužitelné špičaté cosi a polovina plochých se zlomilapepca píše:já mám třeba takovej nástavec,vlastně jako šroubovák,v něm je ještě magnetická tyčka,no a k tomu je v takovým plastovým futrálku několik bitů,prostě různé šroubováčky,a těch udělátek do hlav šroubů přístrojovky,nebo dokonce tam je i ten malý co je v rádiu na ten červíček zajištovací,no a koupil jsem to také v nějakém tescu,nebo hypernově,prostě pár kaček,omlouvám se není to opět origoš a kvalitní,to raději hlásím předem,ale účel,ten hlavně to plní.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |