loketní opěrka
manli2- příspěvek smazán pro špatnou citaci
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
- Reklama
Honzo dekuji, urcite mas pravdu ohladne vizualneho efektu, ale je tu este druha stranka. Taka kozenka alebo rovno koza sa daleko lepsie osetruje ako nejaka textilia.
Nemam (vlastne nebudem) mat auto v kozi ale zas mam deti ako kazdy iny. Asi som trupka, ale 3-rocnej dcere obcas dovolim za odmenu previest sa za volantom (vyhradne parkovisko a na kolenach).
V zime si viem zivo predstavit ako by asi vyzerala ta textilna pri preliezani zo zadneho sedadla.
K veci ta textilna zo spoilercentra sa mi zda zas praktickejsia co sa tyka ulozneho priestoru. No nic zatial to vyzera tak, ze odstranovanie roznych flakov
budem riesit potom a skor sa vrhnem ako sa s tym pohrat tak aby to tam pasovalo.
No posledne dni patria asi medzi tie "stastnejsie", minule explorer vcera mail, no nemohol som vydrzat a tak som si spravil zo zeny asistenku
nadiktoval som jej mail urceny priamo pre predajcu ?vyrobcu?. A tu hla je odpoved:
Nemam (vlastne nebudem) mat auto v kozi ale zas mam deti ako kazdy iny. Asi som trupka, ale 3-rocnej dcere obcas dovolim za odmenu previest sa za volantom (vyhradne parkovisko a na kolenach).
V zime si viem zivo predstavit ako by asi vyzerala ta textilna pri preliezani zo zadneho sedadla.
K veci ta textilna zo spoilercentra sa mi zda zas praktickejsia co sa tyka ulozneho priestoru. No nic zatial to vyzera tak, ze odstranovanie roznych flakov
budem riesit potom a skor sa vrhnem ako sa s tym pohrat tak aby to tam pasovalo.
No posledne dni patria asi medzi tie "stastnejsie", minule explorer vcera mail, no nemohol som vydrzat a tak som si spravil zo zeny asistenku
nadiktoval som jej mail urceny priamo pre predajcu ?vyrobcu?. A tu hla je odpoved:
ano, loketky byly stazeny z prodeje, protoze tyto operky jsou v podstate
universalni, na auto pasuji, ale je treba si s tim "trochu pohrat" , i
presto, ze jsme zakazniky upozornovali, loketni operky se nam hodne vracely,
s tim, ze nepasujou . .....pokud mate zajem, muzeme zaslat.
čus mani tak pokud jde o děti je jasná volba koženka , jinak říkáš, že odpověď ze spoilercentrum byla taková, že jsou univerzální a nepasují přesně měl jsem za to, že tam padnou stejně jako ze zubří, nebo ty ze zubří jsou taky univerzál, i když je mají pod nabídkou Opel Astra G ...ví to někdo?
Astra G 1.4 16V (Z14XEP 90 PS)
-
- Kontaktovat uživatele:
Loketní opěrka
Mohu konstatovat, že opěrka ze Zubří tam pasuje jako ušitá na míru. Ona je vlastně dělaná na míru. Sice je dražší cca 1.240,- kč, ale je to velký rozdíl oproti těm tuningovým. Aspoň pro mne. Laďa
2.0 DTI 16V, 2001 CDX, CARAVAN Z147
Re: Loketní opěrka
Tak som este trochu patral a nasiel som tu zo spoilercentra TU (uplne dole). Je tam aj vyrobca MT a hmm pre SKODA OCTAVIA. Viete niekto co znaci ta skratka MT > akeho vyrobcu? IMHO: tato opierka bude s montazou asi podobne ako zo zubri vid. topic https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=60
BTW: kde beriete tu zo zubri za 1240 Kc?
- james11
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, ptám se jtejně jako mani: stačí zavolat do GUZU a objednat nebo se dá sehnat někde na webu? Díky!
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
Taky se přidám... Mám taky opěrku ze Zubří a je to lahůdka...Fathead píše:Musím jedině souhlasit. Padne tam skvěle, pošlou vám ji až domů, funguje to v pohodě. Jinak pozor, lehce se na ni zvykne a špatně odvyká. Když občas sednu do jinýho auta, tak mi pořád padá pravej loket dolůLysek Vladimír píše:Mohu konstatovat, že opěrka ze Zubří tam pasuje jako ušitá na míru. Ona je vlastně dělaná na míru. Sice je dražší cca 1.240,- kč, ale je to velký rozdíl oproti těm tuningovým. Aspoň pro mne. Laďa
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Už to kdesi kdosi psal... Trochu si musíš zvyknout na zapínání pásu, ale jinak nepřekáží...AstraDTI píše:A neprekazi to tam pri razeni? Me to zatim ve vsech autech akorat prekazelo. Leda na dalnici to bylo fajn.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Takže favorit je jasnej z guzu koženka nekoženka pokud tam padne je to lepší než nějakej univerzál... Akorád mě mate že na spoilercentrum za ten univerzál chtěli 1700Kč docela předražený oproti guzu..asi do ní půjdumani píše:Tak som este trochu patral a nasiel som tu zo spoilercentra TU (uplne dole). Je tam aj vyrobca MT a hmm pre SKODA OCTAVIA. Viete niekto co znaci ta skratka MT > akeho vyrobcu? IMHO: tato opierka bude s montazou asi podobne ako zo zubri vid. topic https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=60
Astra G 1.4 16V (Z14XEP 90 PS)
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Chtelo by to z guzu aby byla hromadna objednavka,ale na muj mail nejak nereagovali
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet