Bílý kouř z výfuku i při zahřátém motoru
Bílý kouř z výfuku i při zahřátém motoru
ahoj všem.sleduji že mě auto hodně kouří...spíš asi pára i při zahřátém motoru.je to normální nebo problém?je to bílý kouř.děkuji.motor 1,6 16V.
- Reklama
-
2erik: no myslim ze se ozvou i odbornici, ale pamatuju se kdysi kdyz jsem mel jeste kadeta, tak tohle bylo celkem caste tema a pokud se nemylim tak pujde o vodu (tedy pokud se ti ztraci voda?)
ja obcas sleduju v zrcatku jaky kour a kolik ho jde ode mne z vyfuku (pri zastaveni na krizovatce nebo popojizdeni v kolone), a vzdycky kdyz se mi to zda moc, tak to hned porovnavam s ostatnima benzinakama kolem mne... treba kdyz je tma a venku -10 stupnu tak to na krizovatkach docela KOURI vsem.
ja obcas sleduju v zrcatku jaky kour a kolik ho jde ode mne z vyfuku (pri zastaveni na krizovatce nebo popojizdeni v kolone), a vzdycky kdyz se mi to zda moc, tak to hned porovnavam s ostatnima benzinakama kolem mne... treba kdyz je tma a venku -10 stupnu tak to na krizovatkach docela KOURI vsem.
Naposledy upravil(a) ondrazalsky dne 04 led 2007, 11:07, celkem upraveno 1 x.
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
pokud se neztraci voda a jeste je zima (od huby ti jde taky para) tak kour je normal.Jinak byva pravidlo,modry kour-spaluje to olej (treba pri vymene pistnich krouzku nez si "sednou",moc oleje) a bili kour- voda,treba i v nafte.Cerny kour - to uz je <s>blbi</s> blby
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
Mě se sice rozsvicuje kontrolka spalování ale auto kouří min.Ještě jsem za sebou kouř neviděl.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261