Havranova Zrzka X20DTL
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Havranova Zrzka X20DTL
Reflexní pásky nevypadají zle, až to uvidí Radoš, beztak napíše, že jsi tam měl dát led-pásek
Pokud budeš dávat přední denní LED, vybírej ať má jedna ledka aspoň 1W, ať to pořádně svítí
Ať ti dlouho slouží Zafirka
Pokud budeš dávat přední denní LED, vybírej ať má jedna ledka aspoň 1W, ať to pořádně svítí
Ať ti dlouho slouží Zafirka
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
ty spodní spojlery ty se mě vždycky moooc líbily
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Vypadá to hezky, nejspíš jsem takovou sadu spoilerů nikdy neviděl ALE sundal bych co nejdřív ten polep-proužek kolem auta. To ne, to opravdu ne! (něco podobného mívají kolotočáři na střelnicích....)
ASTRA LA VISTA
Klidně bych ten proužek sundal, ale byl v místě, kde zakrýval nehezký škrábanec.
Jo a auto už 4 roky má jiného majitele. Já jsem lehce přesedlal.
Jo a auto už 4 roky má jiného majitele. Já jsem lehce přesedlal.
To je v poho, to jsi nemohl vědět. Ale když jsem s ní jezdil bylo milé, když lidi pokukovali a hlavně je dost zajímalo to denní svícení. Byla to piplačka vyřezat a vybrousit, ať se nic nezničí. Pro mne to byla KRÁSKA.
Věřím ti to, on člověk má vždycky radost z toho co si udělá sám a taky z toho že to má jen on sám. (viz můj nápis Vauxhall na eFkové astře)
ASTRA LA VISTA
Tak se dneska Zrzka vrátila ze servisu. Z ničeho nic začala po zahřátí padat do nouzáku a už se z něj nedostala dokud zase nevychladla. Diagnostika a modří již vědí, bylo to čidlo na klikovce. Tak snad bude na nějakou dobu klid.
Zrzka Zafira 2.0 Di 16V X20DTL
Podařilo se mi na vrakovišti sehnat náhradní levé zadní dveře se stahovačkou v barvě vozu, abych mohl vyměnit zrezlé dveře s urvaným omezovačem a nefunkční stahovačku. Výměna dveří proběhla bez větších problémů.
Následovala výměna stahovačky. Celý příběh zde.
Při výměně zprovozněné stahovačky jsem se rozhodl vyměnit i okna dveří. Na celém autě mám továrně lehce tónovaná okna. Nové dveře měly okna tmavší tónované do zelena. Vyndání oken z původních dveří mi zabralo necelou půl hodinku, tak jsem si říkal, že to stihnu než uložíme děti. Krapet jsem se přepočítal, výměna nakonec trvala asi dvě hodiny. Mezitím se i setmělo, což práci lehce komplikovalo (příště nebudu začínat podobné opravy po sedmé večer...). Nakonec se zadařilo a Zrzka má zatím nezrezlé dveře a fungující všechny stahovačky.
Následovala výměna stahovačky. Celý příběh zde.
Při výměně zprovozněné stahovačky jsem se rozhodl vyměnit i okna dveří. Na celém autě mám továrně lehce tónovaná okna. Nové dveře měly okna tmavší tónované do zelena. Vyndání oken z původních dveří mi zabralo necelou půl hodinku, tak jsem si říkal, že to stihnu než uložíme děti. Krapet jsem se přepočítal, výměna nakonec trvala asi dvě hodiny. Mezitím se i setmělo, což práci lehce komplikovalo (příště nebudu začínat podobné opravy po sedmé večer...). Nakonec se zadařilo a Zrzka má zatím nezrezlé dveře a fungující všechny stahovačky.
Po celodenní práci (su lemra ) a několikerém zmoknutí konečně hotovo. Zrzka dostala nová světla Hella FF75.