Marťasku, všiml jsem si na fotce se spodím držákem toho prasklého těla světla a tak se pro jistotu zeptám: doufám že jsi ji pomocí třeba te tavné hmoty zalepil?
Ale jinak tě musím pochválit, dobrá práce.
Ono by se ti světlo mlžilo v chladném počasí!Oprava držáků světel
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oprava držáků světel
ty hnidopichu
Ne nezalepil - je to tak od prvopočátku co auto mám (to světlo jsem dostal na vraku od známého, protože původní mělo při koupi polámané držáky a tohle ne) Ale nemlží se. neřešil sem to..
Ne nezalepil - je to tak od prvopočátku co auto mám (to světlo jsem dostal na vraku od známého, protože původní mělo při koupi polámané držáky a tohle ne) Ale nemlží se. neřešil sem to..
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Dobrá tedy, když se nemlží tak se nemlží . Zřejmě lepší oddíl-Stojkovice Brod!
ASTRA LA VISTA
"Docela mě nasralo zjištění, že Opel dopředu počítal s tím že ty držáky světel popraskají"
tak todle sem vůbec nepochopil, neměl bys bejt spíš rád že to jde snadno opravit, oni ty držáky nikdy neprasknou samy jen tak z prdele, ale když dojde k nějakému nárazu! nebo bys rači aby to udělali tak aby to nijak nešlo opravit a musel si kupovat vždy nový světla?
tak todle sem vůbec nepochopil, neměl bys bejt spíš rád že to jde snadno opravit, oni ty držáky nikdy neprasknou samy jen tak z prdele, ale když dojde k nějakému nárazu! nebo bys rači aby to udělali tak aby to nijak nešlo opravit a musel si kupovat vždy nový světla?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
A nebo to mohli udělat bytelnější! Ono pokud dojde k nějakému nárazu odserou to světla tak či tak! Ale pokud ty držáčky jsou tak slabé že to praská samo nebo jen po lehkém promáčknutí nárazníku (stačí když zavadíte spodkem nárazníku o obrubník nebo třeba sejmete koroptev, či vám do toho lehce někdo nacouvá) tak pak se opravdu jen divím...
Ale ano samozřejmě že jsme rád, že to tam bylo. Spíše šlo o takovou mou poznámku že s tím prostě Opel počítal dopředu....
Ale ano samozřejmě že jsme rád, že to tam bylo. Spíše šlo o takovou mou poznámku že s tím prostě Opel počítal dopředu....
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- vasekpetr1
Po těchto ťukancích to Marťásku určitě ještě nepraskne, to musí koupit podstatně větší ránu, aby ten spodní držák "ulítnul". Ještě je varianta, že máš ten předek blbě slícovaný a přes uchycení světlometu ti jdou síly, působící mezi kastlí a třeba nárazníkem...Marťasek píše: ... (stačí když zavadíte spodkem nárazníku o obrubník nebo třeba sejmete koroptev, či vám do toho lehce někdo nacouvá)....
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)