Sterace
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sterace
Njn, ale ja nemam Astru a tim padem ty sterace nejsou tak levne. Navic stejne ty gumy nevyrabi moc fabrik a i znackovi vyrobci je od nekud musi brat. Nicmene aby to tady nespadlo do nejakeho flame, se ptam znovu. Jaka gumka je lepsi na leto a jaka na zimu. Pokud mate nejaky konkretni tip sem s nim. Koupit nove sterace si muzu i bez vasi rady.
- Reklama
Zafiráci. Nezkoušel někdo dát před řidiče delší lištu stěrače než 600. Uvažuji o 800mm ,ale nevím co na to řeknou táhla, ramena a motorek stěračů. CHtěl bych docílit zmenšení špinavé plochy uprostřed skla.
ZAFIRA 1,8 Elegance 2001 Z18XE
materiál gumiček neřešte, všechny stírají dostatečně
a pokud chcete zjistit rozdíl je třeba aby někdo dal
jeden silikon a druhý grafit a pak se podělil o info
a pokud chcete zjistit rozdíl je třeba aby někdo dal
jeden silikon a druhý grafit a pak se podělil o info
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Na předchozím autě jsem měl Bosch Aerotwin a nemůžu si je vynachválit, jsou to fakt výborné stěrače. A to jsem přes zimu pravidelně zapomínal vypnout stěrače a pak jsem dal klíček a stêrače si pravidelně po vrstvě ledu na skle zaskákaly a přesto krásně dál stíraly. Po cca. 90tis. km a za podmínek, kdy jsem se k nim choval jako čuně musím říct, že lepší stěrače jsem nikdy neměl a to jsem se předtím něco naexperimentoval s gumičkama, noname stěračema apod.
Takže za mě Bosch Aerotwin - 1***
Takže za mě Bosch Aerotwin - 1***
od zítra mají v Kauflandu flat stěrače, kus za 69,- Kč -> můžu je doporučit, fakt stírají pěkně, délka na astru 480 a 510mm
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
i u těhle flatových??? to ani nevím... nicméně, ani jsem to neřešil za 138,- za oba a vzal kdysi dvě sady...
já to bral u Auto Kobliha,cca po 1,5 roku vrzání poté poskakování,dal jsem nový gumky a jedou jak drak
astra-g-caravan 1.4 16v x14xe/ 2000
Ahojte. Dnes som si na svojej astričke všimol že stierače mi nechávajú strašne široký nezotretý pás pri A-stĺpiku. Stretol sa s tým už niekto? Je možné to nastaviť? Vidieť to na priloženej fotke. Ďakujem za každú informáciu
nevím jak to má Zafira, ale u Astry je to asi takhle - sundáš plastový kryt dole u stěrače, povolíš matičku, posuneš stěrač jak potřebuješ, utáhneš matičku a nasadíš platový kryt
Řešim stejný problém jako TOME
22ToMik: Tohle je taky varianta, ale ono to pak vypada priserne, kdyz ten sterac dole zasahuje vice do okna a neni "schovany"
Neni nejaka jina moznost? nastaveni dojezdu v motorku nebo tak?
22ToMik: Tohle je taky varianta, ale ono to pak vypada priserne, kdyz ten sterac dole zasahuje vice do okna a neni "schovany"
Neni nejaka jina moznost? nastaveni dojezdu v motorku nebo tak?
Opel Astra G Cabrio Z20LET
- vasekpetr1
Následek spuštění stěračů, když byly lišty silně přimrzlé k oknu a protočil se ti tisícihran na osičce. Dojezd v motorku je nastavený pevně, pokud jsou "ujeté" oba stěrače, tak sundat plastový kryt torpéda a přesadit na motorku stěračů, pokud je vadný jen jeden, tak přesadit na rameni stěrače. Většinou to povolí na táhlech, takže nezbývá nic jiného, než sundat ramínka stěračů a kryt. Tam to bývá občas trochu "zapečené", takže před tím použít něco vzlínavého (WD, brzdovka atd...).
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Ďakujem vám za rady. Hneď ako sa zlepší počasie, tak sa do toho pustím