Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20..a dál...)
Re: Cobeinův šedo-stříbrný Gildemeister
V sobotu min. týden jsem zase odjel jednu rychlovku do Říše. Odjezd ve 02 hodiny ráno a doma jsem byl v 21:45 hod. Sám bez focení (nechal jsem doma foťák) ujeto 1342 Km vezeno Škoda Roomster+ Renault Mégane coupe-cabrio. Sám jsem si dovezl "pořádnou" Chřipku, ode dneška jsem až do pondělí na neschopence. V Říši jsem totiž pořádně zmokl při nakládání a asi mě toto skolilo. Zase budu fotit až pojedu.
ASTRA LA VISTA
- Reklama
Mám se prý vykurýrovat, protože víkend (01-02.10.) budu zase trávit na cestách v "kinder" odtahovce. Už mi volal čecho-němec že má v Říši nachystáno.
Jak jsem napsal tak se stalo, ujel jsem skoro 1600 Km a dovezl jsem zánovní Mazdu 3 (najeto 52 Tkm) a Š. Fabii I řady. Zítra "asi" pojedu zase ale musím tady na fóru napsat, že jsem jel tentokrát po cca 7 letech až po Humpolec po D1 a opravdu už nechci! To je katastrofa, jak se ta dálnice mohla nechat tak zničit? V tom větším náklaďáku (Mercedes Atego- vzduchové měchy na nápravách) to nešlo tolik cítit, ale v "kinder" odtahovce mi místy cvakaly zuby v puse.
Jak jsem napsal tak se stalo, ujel jsem skoro 1600 Km a dovezl jsem zánovní Mazdu 3 (najeto 52 Tkm) a Š. Fabii I řady. Zítra "asi" pojedu zase ale musím tady na fóru napsat, že jsem jel tentokrát po cca 7 letech až po Humpolec po D1 a opravdu už nechci! To je katastrofa, jak se ta dálnice mohla nechat tak zničit? V tom větším náklaďáku (Mercedes Atego- vzduchové měchy na nápravách) to nešlo tolik cítit, ale v "kinder" odtahovce mi místy cvakaly zuby v puse.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 15 dub 2017, 15:32, celkem upraveno 2 x.
ASTRA LA VISTA
Nebudu malovat čerta na zeď, ale zítra zase jedu do Říše a pokud všechno klapne jak mám slíbeno, bude mít Gildemeister zase nějaké doplňky a úpravu. (Jednou jsem tady napsal že už do auta nevrazím ani korunu kromě servisních věcí, a ejhle....... blbnu! ) Až to bude na autě hotové tak se pochlubím fotkami!
Tak s úpravou Gildemeistru to nedopadlo dobře , to co jsem měl slíbeno NENÍ!
Tak s úpravou Gildemeistru to nedopadlo dobře , to co jsem měl slíbeno NENÍ!
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 16 říj 2016, 17:20, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
Tak jsem se vám kamarádi vrátil. Celá cesta proběhla v pořádku- bez problémů a vezl jsem: VW Tiguan a tu Astru G kterou jsem vám tady nabízel. 5dv hatchack za 25 tisíc až v CZ už je tedy v Troppau a je prodaná.
Návrat v sobotu 23:45 až domů-
- přebíral jsem před výjezdem odtahovku (pátek 15:45 hodin)
- převzatá a naložená Astřice
- převzatý a naložený Tiguan Návrat v sobotu 23:45 až domů-
ASTRA LA VISTA
Čtvrtek 03.11.-Dnes jsem odvezl auto k opraváři na ty brzdy, už to nebrzdilo skoro vůbec a navíc nádobka na brzdovku byla téměř prázdná .
Pátek 04.11.- půjdu do práce pěšky nebo vytáhnu ze sklepa kolo, opravář ještě nevolal, tak to asi ještě nemá
opravené
Sobota 05.11. hlavní brzdový válec je v háji!
Pátek 04.11.- půjdu do práce pěšky nebo vytáhnu ze sklepa kolo, opravář ještě nevolal, tak to asi ještě nemá
opravené
Sobota 05.11. hlavní brzdový válec je v háji!
ASTRA LA VISTA
Tak jsem z auta a mechanika trochu zoufalý: dnes jsem si převzal auto s tím, že byla nakonec v háji brzdová levá trubka u kola. Zaplatil jsem i s prací litr a jsme domluveni i na výměnu těch ostatních. Jednou mi volá že je v háji válec, teď zase trubka, příště to bude AIRBAG? On je dobrý opravář, ale asi toho má moc!
ASTRA LA VISTA
Dnes mi jiný automechanik- karosář namontoval další doplněk který mám zapsán od včerejška v TP a OTP. Je to věc kvůli které jsem chtěl auto dostat o pár cm víš. Ti bystřejší poznali že se jedná o nerezový ochranný rám přímo na Zafiru. Až budu mít čas a bude ještě počasí tak to vyfotím.
ASTRA LA VISTA
- Luboš X17DTL
V neděli pracujou na úřadě???
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Cobe,stale pises,ake si spravil opravy-upravy,ale kde su slubene fotky????
Mozno by to bola inspiracia aj pre ostatnych
Re: DOBŘÍ HOLUBI SE VRACEJÍ......
Pokud je řeč o držáku pro SPZ. Tak černá páska a sprej je zbytečný sraní. Já se nápisů zbavil kouskem látky a kapkou ředidla, Prostě jsem ten nápis umyl.COBEIN píše:Astra223 píše:Ahoj, mám tiež motor 1.8i 16V 85kW - X18XE1 v Astre G a tiež som maximálne spokojný aj výkon aj spotreba je super
Další pozitivní názor na motor GM X18XE1! Nic proti tomu co napsal monti.roman, sám jsem auta kdysi dovážel pro firmu nebo sám na kšeft a VÍM moc dobře jak se upravují tachometry a jiné komponenty u aut. Třeba monti.roman koupi kdysi své auto u AAA nebo jiného podvodníka který tacho upravil, a dnes se na tento motor zlobí a neví že má třeba o 200 tisíc Km nalítáno víc. Nic proti tobě monti, ale takhle to je. Upravíš Km, vyměníš ohmataný volant nebo ho necháš u čalouníka obšít koženkou, ještě na vrakovišti koupíš gumové pedály a auto je jako nové. U AAA se takové hned parkuji mezi "leštěnky".
Lituju ty lidi kteří tam auto koupili a ještě mají pod SPZ (RZ) podznačky s nápisem: Nejširší výběr u AAA volejte 800........ Pokud jsem v inzerci nějaké to auto hledal a viděl jsem na fotce že má tyto podznačky, tak jsem rychle koukal dál! Myslím tím dál, že mě tento inzerát přestal zajímat a já jsem koukal dál na jiné! Kdybych neměl na to abych si koupil podznačky jiné a někdo by mi třeba GRÁTIS dal podznačky od AAA, tak první co bych udělal by bylo to, že bych ten nápis AAA.... přelepil černou lepící páskou nebo rovnou přestříkal sprejem.
Omlouvám se za omyl z mé bolavé hlavy Luboši, rám mi byl zapsán 11.11. 'O6 což byl tuším pátek. (I když si sám myslím že jsem zdráv, tak nejsem! )Luboš X17DTL píše:V neděli pracujou na úřadě???
ASTRA LA VISTA
Já to Gorbo nedělám schválně, pracuji jako noční hlídač (12 ti hod.služby na vrátnici+ obchůzky) v továrně (za komárů největší v Troppau) a přes den spím nebo odpočívám a vařím si. Lékaři mi řekli, že když se mi mají podepsat pod povolení dělat tuto práci, tak že musím ve svém volnu odpočívat, mozek zbytečně nenamáhat. Ale možná už zítra něco vyfotím, každopádně budu do budoucna shánět i nerezové trubky kolem prahů.Gorbo1 píše:Cobe,stale pises,ake si spravil opravy-upravy,ale kde su slubene fotky????
ASTRA LA VISTA
Ještě než jsem odjel do Říše pro dva kusy, tak jsem pro Gorba narychlo mobilem vyfotil dvě fotky:
A pro vás ostatní fotka toho co jsem vezl:
Nevím co je na tom pravdy, ale ten co si koupil tu žlutou Lancii Ypsilon mi tvrdil, že se to auto jako nové v ČR prodávalo za víc jak půl milionu Kč! (nevěřím tomu!) A další zážitek z cesty je ten, že jsem v Břeclavi viděl u jednoho domu sát 3x Áčkovou Zafiru a jednu Béčkovou. Asi nějaký sběratel, fanda nebo utajený sraz někoho z fóra .ASTRA LA VISTA
Protože už jsem neměl nervy pořád někoho obtěžovat a chtít přes kabely nastartovat auto, tak jsem dnes koupil novou baterku a zase budu v klidu startovat. I prodavač se divil tomu, že podle označení bývalým majitelem (Helmutem) předchozí baterka sloužila 8 let!
ASTRA LA VISTA
Venku už se tak nějak oteplilo, a já jsem dokončil montáž autorádia- lépe řečeno Navigace. Už jsem prostě do auta domontoval i přiloženou GPS anténu a vyzkoušel jsem to v provozu. Funguje! Dokonce i silnice (jižní obchvat Troppau) která není v provozu víc jak 6 let byla v navigaci normálně vyobrazená. Hlásí mi to třeba i to, že jsem překročil povolenou rychlost v obci. Myslím si, že nové rádio s DVD mechanikou (bere i vypálené DVD), vstupem pro FLASH a Navigaci s anténou a SD kartou map. byla dobrá koupě.
Od neděle mi hrají filmy i za jízdy, jak DVD disk, tak Flash a myslím si že až do něj vložím i SD kartu s nahrávkou filmu tak půjde i ta. Chtělo to jen přenastavit v MENU což jsem neuměl a nevěděl.
Od neděle mi hrají filmy i za jízdy, jak DVD disk, tak Flash a myslím si že až do něj vložím i SD kartu s nahrávkou filmu tak půjde i ta. Chtělo to jen přenastavit v MENU což jsem neuměl a nevěděl.
ASTRA LA VISTA