Čau borci. Nemůžu vyřešit jednu závadu na Opel astra g CDTI 1.7 r.v. 2005.
Motor nejde výš jak 3200ot/min sice někdy to vyšplhá i na těch 5000ot/min, ale to málo kdy. Motor ztratil sílu a na tachometru svítí kontrolka motoru (pokud se nepletu tak kontrolka MIL).
Udělal jsem tam diagnostiku a vyskočila mi chyba P0105: Psalo tam něco o čidlu nasáváného vzduchu (nebo tlaku) Obvod. Překontrolovali jsme dráty zkoušečkou a nebyli poškozené. Čidlo je nové a umyté. Přemýšlel jsem jestli by to nemohlo být náhodou palivovým čerpadlem, ale pochybuju. Tak snad na to přijdem Díky
Opel astra g Chyba P0105
- Reklama
Re: Opel astra g Chyba P0105
Je to na 99% VÁHOU VZDUCHU.
Moc ale nechápu popis, váha je nová? Nebo je vyčištěná?
Jestli jsi to nečím čistil tak ji rovnou vem a vyhoď a kup novou.
Předpokládám že jsi vyčistil celé sání?
Moc ale nechápu popis, váha je nová? Nebo je vyčištěná?
Jestli jsi to nečím čistil tak ji rovnou vem a vyhoď a kup novou.
Předpokládám že jsi vyčistil celé sání?
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Skutečné hodnoty,tlak v sání,odpovídá?Ne !vyměnit čidlo tlaku v sání nebo jsou vadné vodiče do ř.j. nebo je závada v jednotce.
- MichaelTR
Je to 100% váha vzduchu. Mal som rovnaký problém. No nekupuj žiadne náhrady ale originál podľa starej. Ja som kúpil náhradu a nešlo to, starú som nakoniec poriadne vyčistil sprejom na čistenie bŕzd nahodil ju nazad a čuduj sa svetu zatiaľ funguje, ale som si vedomý že to nieje na dlho. Na Corse čo som mal kedysi som bol nútený tiež vymeniť váhu, pretože po vyčistení síce fungovala ale do pol roka odišla nadobro.Moto_Rider125 píše:Čau borci. Nemůžu vyřešit jednu závadu na Opel astra g CDTI 1.7 r.v. 2005.
Motor nejde výš jak 3200ot/min sice někdy to vyšplhá i na těch 5000ot/min, ale to málo kdy. Motor ztratil sílu a na tachometru svítí kontrolka motoru (pokud se nepletu tak kontrolka MIL).
Udělal jsem tam diagnostiku a vyskočila mi chyba P0105: Psalo tam něco o čidlu nasáváného vzduchu (nebo tlaku) Obvod. Překontrolovali jsme dráty zkoušečkou a nebyli poškozené. Čidlo je nové a umyté. Přemýšlel jsem jestli by to nemohlo být náhodou palivovým čerpadlem, ale pochybuju. Tak snad na to přijdem Díky
Opel Zafira 2.2 DTI, 92KW, r.v.: 2003 - 7 miestne