milosh píše:Me se libi jak kazdej pise spotrebu ze mu to zere "5" litru ale nikdo nenapise kde jezdi, jasne, po dalnici mi i muj automat pri 120 bere pod 7 litru, ale ve meste kolem 9 neni problem, o tom to je !!!Medved píše:Nazdarek Ja jsem si ji kopil letos v červenci. Najezdil jsem sní necelých 20 000km a mužu říct, že jsem max spokojeny je fakt, že když jsem tam vezl 10 pytlů materialu, tak musim uznat, že to na zavodění nebylo, ale ale žádný problémy jsem neměl ikdyž jsem vezl přez 500 kg. Jinak krádce řečeno - pokud nepotřebuješ nejakýho super závoďáka tak je to přesně to co chceš, malá spotřeba MAX 7L/100km pohodlná i na dálky a min uržba, ( co se týče mě tak akorád rozvody a olej po 10 000km )
Jaký je motor 1,6 16V 74KW
Opravuji denne dojiždim 60km do prahy 20km po praze a 60 km domu. jinak jezdim po měste a většinou naložený díly.Ala i tak se vejdu do 7 - 7,5 l /100km jo a co se týče rychlosti tak nejsem čepičář, tady mi už několikráte naměřili o NĚCO více a v německu na dálnici jsem bez problemů testolaval 200 km rychlost ale do automatu bych si nikdy nesedl.
Opel Astra G kombi 1,6 16V 74KW sport X16XEL gsm - 604912407 nebo sebek.3@seznam.cz
- Reklama
Zatím jsem se se svou 1.6 16V nedostal přes průměr 6,3 l/ 100 km...o způsobu jízdy si myslete co chcete...je to asi taky...když je chuť, taky na to šlápnu ale většinou nemám potřebu někam pospíchat, takže rychlost 90 - 110. Po městě do těch 60, obvzláště teď v zimě - proč taky mučit studenej motor vytáčením..Jinak myslím, že je to o stylu jízdy. Měl jsem Opel Sintra 2.2 16V a taky se s ním dala jet dálka za 8 litrů - 2 lidi + cca 100 kg nákladu, rychlost cca 110...Chce to jen cit v noze a to nemusíte jezdit jako čepičáři
Skoda 120L - Citroen ZX 1.4 - Ford Mondeo combi 1.8 16V - Opel Sintra 2.2 16V - Opel Astra G 1.6 16V
Tak sa pridam aj ja so svojou spotrebou. Najlepsiu spotrebu so zaznamenal v lete na ceste po dialnici do Prahy na letisko. Cesta tam a spat + kolona pri Barandove (mimochodom lutujem kazdeho, kto to denne zaziva) 620 km bola 6,96 litra podla dotankovania. A tom som isiel vzdy s min. 4 ludmi a plnym kufrom a 130 km/h. Inac mi to vychadza na 7,6 l/ 100 km.
Prave vcera som sa vratil z lyzovacky a pri nalozenom aute 4 ludia + vystroj, lyze na streche a zimne gumy mi vysla spotreba 7,8 l/ 100 km.
Nie som ziadne slimak na ceste, mesto dodrziavam 60, ale mimo ak sa da idem 110 a dialnica 130.
Takze som s motorom spokojny, len pri plne nalozenom aute je uz citit mensi vykon a krutiaci moment. A dokonca to nie je ani zrut oleja (mam X 16 XEL), ako tu viacery spominali
Prave vcera som sa vratil z lyzovacky a pri nalozenom aute 4 ludia + vystroj, lyze na streche a zimne gumy mi vysla spotreba 7,8 l/ 100 km.
Nie som ziadne slimak na ceste, mesto dodrziavam 60, ale mimo ak sa da idem 110 a dialnica 130.
Takze som s motorom spokojny, len pri plne nalozenom aute je uz citit mensi vykon a krutiaci moment. A dokonca to nie je ani zrut oleja (mam X 16 XEL), ako tu viacery spominali
Opel Astra G 1,6 16V
- james11
- Kontaktovat uživatele:
že jo!!! může být LOCKZdeněk Lbc píše:Jednoduchá otázka - jaký je motor 1,6i 16V? Jednoduchá odpověď - nejlepší! A konec diskuse......
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
-
- Kontaktovat uživatele:
Jaký je motor 1,6i 16V?
No já ho mám nahoře čistý a dole zasranej jako to prase
No já ho mám nahoře čistý a dole zasranej jako to prase
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440