DM: Samostmívací zpětné zrcátko
-
Re: DM: Samostmívací zpětné zrcátko
Da sa niekde prisť ku konektoru na samostmievaci spigel resp. by možno úplne postačovali vhodne piny na kablove prevedenie, vie niekto o niečom podobnom?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Reklama
Počítačový zdroj, konektor na napájanie disketovej mechaniky, presne pasuje do zrkadla
Opel Insignia OPC Line
ex: Opel Astra G Caravan Sport, OPC Line - 1.8 16V. Xenony, Kožený interiér, Tempomat, PP, GPS, DVD,TV ...
VIAC na adrese : [code]https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=27763[/code]
ex: Opel Astra G Caravan Sport, OPC Line - 1.8 16V. Xenony, Kožený interiér, Tempomat, PP, GPS, DVD,TV ...
VIAC na adrese : [code]https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=27763[/code]
je stejnej s konektorem na boční el zrcátka v astře H, budou mít na každym vrakovišti a konektor do čidla je stejnej jako do jednotky imobilizéru v géčku
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
Na slovensku až jednu jedinu H astru maju tak pochybujem že mi odstrihnu iba ten konektor!Vojta píše:je stejnej s konektorem na boční el zrcátka v astře H, budou mít na každym vrakovišti
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
v kezmarku su 2 , jedna GTC a druha kombi
-
Aspon poriadne rozflaknute, pripadne vieš mi preveriť ten konektor až by si šiel okolo?
no to hej , rozflakane ako sa patri ked pojdem okolo tak sa zastavim
-
Mimochodom čitacia lampička je na ceste, zmeni sa mi tym nejak spôsob toho to zapojenia spolu z aktivnou lampičkou?jerry mouse píše:poistkova skrin u AG je hotovy porod, prosim ťa Radoši je nejaky nákres z ktorého konkrétneho miesta v FuseBoxu to treba ťahať hore k spiglu?
Chalani, je tu niekto, kto by mi vedel pomôcť?
Kúpil som si do svojej Vectry B fotochromatické spätné zrkadlo, ktoré je pôvodne z Vectry C/Signuma. Zo zrkadla ide 6 káblov
a je k nemu pripojený konektor zrejme z disketovej mechaniky, z ktorého idú dva káble
Zrkadlo som napájal na čítaciu lampičku, hnedý kábel na hnedý a čierny a na čierny
Po otočení kľúča do polohy II sa však zrkadlo zatmaví (aj cez deň) a je trvalo zatmavené. Ak prekryjem prstom predný senzor od okna, rozsvieti sa len dióda pod zrkadlom. Ak prekryjem alebo svietim na senzor pod zrkadlom, nedeje sa nič. Viete mi niekto povedať, v čom by mohol byť problém? Môže byť chybné zrkadlo alebo jeden zo senzorov? Viem, že to nie je Astra, ale princíp zapojenia dvoch káblov by mal byť rovnaký. Vopred ďakujem
Kúpil som si do svojej Vectry B fotochromatické spätné zrkadlo, ktoré je pôvodne z Vectry C/Signuma. Zo zrkadla ide 6 káblov
a je k nemu pripojený konektor zrejme z disketovej mechaniky, z ktorého idú dva káble
Zrkadlo som napájal na čítaciu lampičku, hnedý kábel na hnedý a čierny a na čierny
Po otočení kľúča do polohy II sa však zrkadlo zatmaví (aj cez deň) a je trvalo zatmavené. Ak prekryjem prstom predný senzor od okna, rozsvieti sa len dióda pod zrkadlom. Ak prekryjem alebo svietim na senzor pod zrkadlom, nedeje sa nič. Viete mi niekto povedať, v čom by mohol byť problém? Môže byť chybné zrkadlo alebo jeden zo senzorov? Viem, že to nie je Astra, ale princíp zapojenia dvoch káblov by mal byť rovnaký. Vopred ďakujem
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Máš to špatně zapojené. Návod je na straně 4 tady https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 41#p397041
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Zlé zapojené v akom slova zmysle? Že to mám zle napojené na konektore zo zrkadla? Či?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No nevím, k lampičce je připojený jen šedý, to je spínač dveří, který ti při otevření odtmaví zrcátko. Je to popsané jak jsem dal odkaz. Tak to funguje. Bez zapojení zpátečky se obejdeš, taky jsem to neměl, jen když ti něco svítí zezadu a couváš, ztmaví to zrcátko, jinak při zařazení zpátečky se to odtmaví.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Nevi nekdo jak zapojit stmivatelne zrcatko kde mam 6kabelu, asi na to budou ty dva poslední - tak aby mi automaticky zapínala a vypínala denní svicení + přepínání radia denniho a nočního režimu? Ovládáč světel s polohou AUTO mám sehnaný. U předchozí VeCe mi to krásně fungovalo a řídilo se to právě tím zrcátkem
Nejdříve napiš, jaké máš auto, jaké zrcátko a pak ti možná někdo poradí
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Zrcatko je z Vectry c, a auto mam vectra c oboje z roku 2007..
Zrcatko je samostmivatelne
Zrcatko je samostmivatelne