Ahoj, je to cca dva týdny co se mě na displeji palubního počítače začali objevovat nějaké divné tečky, v tu dobu jsem měnil baterii a hned a následující den ráno jsem si jich poprvé všiml. Přibývají Podle mě se roztéká displej
Co to je a co to způsobuje?
předem vám děkuji za reakce
Displej má divné tečky
Displej má divné tečky
Opel Astra G, 1.6 Z16SE /2003
- Reklama
- vasekpetr1
Re: Displej má divné tečky
Tvá úvaha o vadném displeji je správná, krystaly jsou chybně buzeny (ať už závadou na páskovém vodiči nebo mechanickým namáháním při zkříženém rámečku MID displeje, či jinou příčinou). Zde nebo zde rada od dennyho, případně ještě zde se dočteš, jak to někteří řešili.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Děkuji za odpověď, poptám se zda by to někdo zvládl, když ne tak půjdu na vrakoviště.
Opel Astra G, 1.6 Z16SE /2003
Kdyby jsi na vrakáči neuspěl tak ho tu mám a dokonce odhlášenej z vozu.Sentello píše: když ne tak půjdu na vrakoviště.
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
U mňa sa podobné tečky na displeji zobrazili, ak som počas veľkej zimy zatlačil prstom na displej. Tak tam vznikol otlačok. Po čase však to zmizlo. Hlavne v zime sa to robilo, preto v zime už displej nechytám.