Astra G s předkem z Astry H?
Re: Astra G s předkem z Astry H?
Čidlo chladiče má astra g s motorem Z16SE? Mechanik mi tvrdí, že chce chladič s čidlem a ten chladič z motoru x17dtl nemá.
Opel Astra G 2001 1.6 8V 62kW (z16se) - Hatchback 5dveř - tmavě zelená metalíza
- Reklama
na Z16SE ti nebude pasovat chladic z X17DTL!!! ked uz nezozenies zo Z16SE tak by mohol pasovat X14XE, Z14XE, X16XEL alebo Z16XE ale nejsom si uplne isty.
VB Z18XE EX
AH Car Z14XEP EX
AG Coupe Z20LET :) EX
VB X20DTH EX
VC GTS Y22DTR EX
VC Car Y22DTR EX
VC Car Z19DT EX
Signum Y22DTR EX
AG Coupe Y22DTR EX
ZA OPC Line Y22DTR EX
VC Car Z19DT
ZA OPC Line Y22DTR EX
AG OPC II Z20LET EX
VC GTS Y22DTR
AG OPC II Z20LET Arden Blau
AH Car Z14XEP EX
AG Coupe Z20LET :) EX
VB X20DTH EX
VC GTS Y22DTR EX
VC Car Y22DTR EX
VC Car Z19DT EX
Signum Y22DTR EX
AG Coupe Y22DTR EX
ZA OPC Line Y22DTR EX
VC Car Z19DT
ZA OPC Line Y22DTR EX
AG OPC II Z20LET EX
VC GTS Y22DTR
AG OPC II Z20LET Arden Blau
Jestli bude pasovat velikostně, to zjistím za chvíli. Hadice jsme měřili, rozmery uchycení taky a vše pasuje. Jen třeba počítat s tím, že do něj vejde více kapaliny. Jen mě mechanik zarazil s tím že potrebuje chladič s čidlem. Nevíme zda potřebuje motor chladič s čidlem.
Edit: namontovat jde. Hadice sedí, držáky taky. Teď jen vědět jak s čidlem chladiče
Edit: namontovat jde. Hadice sedí, držáky taky. Teď jen vědět jak s čidlem chladiče
Boha, chladic kup novy.. Davat stary chladic, to je jak kupovat pouzite rozvody
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
-
... ta tvoja 1.6 nema nijake čidlo na chladiči, alebo si to tam videl?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
To je jen čidlo max. teploty chladiva,to je v poho.
Jsem rád,že jsi se rozhodl ji dát dohromady.Vypadá malinko hůř než ta moje po srážce se srnou,máš víc zohýbáno.Fakt mě nebaví tady číst furt ty řeči typu: vyhod to a kup nové.
Dotyční pánové by potřebovali taky takového zubaře,oni by si to pak rozmysleli,když by jim zubař řekl,že nemá cenu vrtat 2 zuby,že bude lepší vytrhat celou tlamu a nastřílet nové ne ?
Osobně už jsem určitě do Astry nasypal taky pěknou hromádku,ale na novou není,díly jsou levné,tak proč vyhazovat funkční auto ? Ano,nevypadá jako nová,ale proč taky ? Aby mi ji nákej kretén co se nudí ojel klíčem ?
Držím palec,at se ti dílo zdaří.
Jo a s tou klimou si to fakt rozmysli,už jen když si představím rozebírání palubovky kvůli radiátoru klimy,tak mám z toho osypky. To si radši stáhni okna a nech vlát vítr ve vlasech.Nebo šíbr,bezklimovky ho většinou maj ne ?
Jsem rád,že jsi se rozhodl ji dát dohromady.Vypadá malinko hůř než ta moje po srážce se srnou,máš víc zohýbáno.Fakt mě nebaví tady číst furt ty řeči typu: vyhod to a kup nové.
Dotyční pánové by potřebovali taky takového zubaře,oni by si to pak rozmysleli,když by jim zubař řekl,že nemá cenu vrtat 2 zuby,že bude lepší vytrhat celou tlamu a nastřílet nové ne ?
Osobně už jsem určitě do Astry nasypal taky pěknou hromádku,ale na novou není,díly jsou levné,tak proč vyhazovat funkční auto ? Ano,nevypadá jako nová,ale proč taky ? Aby mi ji nákej kretén co se nudí ojel klíčem ?
Držím palec,at se ti dílo zdaří.
Jo a s tou klimou si to fakt rozmysli,už jen když si představím rozebírání palubovky kvůli radiátoru klimy,tak mám z toho osypky. To si radši stáhni okna a nech vlát vítr ve vlasech.Nebo šíbr,bezklimovky ho většinou maj ne ?
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Problém je v tom, že kamarád co rozebíral ty staré nabourané věci, tak je potom i vyhodil a už si nepamatuje zda tam čidlo bylo. Mechanik co mi bude dávat auto do kupy našel šedý konektor z dvoulinky a tvrdí že je to čidlo chladiče, ale není si jistý. Jako student jsem finančně omezen a chci to dát co nejrychleji do kupy. Na splátky mi to bohužel nikdo nedá a nechci si půjčovat. Tak to dávám tímhle způsobem do kupy. Auto si vymazlím, ale bude to chcilku trvat. Má motorka si taky musel počkat, ale dočkala se. Už sháním nájezdy na ošetření podvozku alkytonem.
a neplete si to s čidlem teploty pro displej? nevim o tom že by jakýkoliv géčko mělo jakýkoliv čidlo na vodním chladiči
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- vasekpetr1
Nafoť ten konektor i s barvou vodičů a dej to sem - dáme to podle barev dohromady. Čidlo teploty vody má kabely: hnědo-bílý a černo-modrý (0,75mm).
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Mám takové nic moc snímky které jsem na rychlo pořídil. Asi Vám to nic neřekne, ale možná jo. Jsem rád, že chladič jsem pořídil dobrý (sice větší, ale pasuje). Je to vyfocený z levé strany motoru, tedy předek auta je nalevo
- vasekpetr1
vasekpetr1 píše:..Nafoť ten konektor i s barvou vodičů ...
Ten husí krk se dá roztáhnout, abys viděl barvy vodičů.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
To vasekpetr1>
Omlouvám se, ty snímky byly pořízeny dříve, než jsi napsal. Brzo to auto přetáhnu ze servisu k sobě a budu si ho mazlit. Pak se budu pídit po tom, k čemu ten konektor je. Mám pocit, že to bude k čidlu teploty a nebo ke světlům.
Omlouvám se, ty snímky byly pořízeny dříve, než jsi napsal. Brzo to auto přetáhnu ze servisu k sobě a budu si ho mazlit. Pak se budu pídit po tom, k čemu ten konektor je. Mám pocit, že to bude k čidlu teploty a nebo ke světlům.
- vasekpetr1
Jestli myslíš mlhovky, tak ty mají modrý konektor.
Tak konečně mám Astru hotovou. Je kompletní, jen ještě třeba doladit pár much. Projel jsem se a je to krásný pocit, ten tah odspodu ... No ale je tu pár věcí na kterých bych se Vás rád zeptal. První vada je opravdu oříšek i pro zkušený (ani dva servisy si s tím nevěděly rady). Problém je ten, že ručička ukazatele "teploty motoru" ukazuje do čtvrtky a pak se sama od sebe aniž by se vypnul motor vrací, jako by se motor ochladil. Takhle to za cestu domů udělala ručička dvakrát. Trochu ukázala a pak pomaličku spadla zpět. Jakoby se motor ohřál trošku a pak ho něco dobře ochladilo, ale to je určitě blbost. Předchozímu majiteli to dělalo i v létě. Poradíte, jak na to?
Další problém je ten, že z podvozku se ozývají takové tupé zvuky, jako by bylo něco uvolněného? Ozývá se to na nerovnostech pouze tehdy, když brzdím motorem. Ten samý zvuk to udělá, když nastartuji motor. Takové jakoby poklepání. Mohlo by to být výfukem?
Takže já už mám Vánoce a těším se, až si nového mazlíka umyju a vylepším.
Další problém je ten, že z podvozku se ozývají takové tupé zvuky, jako by bylo něco uvolněného? Ozývá se to na nerovnostech pouze tehdy, když brzdím motorem. Ten samý zvuk to udělá, když nastartuji motor. Takové jakoby poklepání. Mohlo by to být výfukem?
Takže já už mám Vánoce a těším se, až si nového mazlíka umyju a vylepším.
-
Nahod nejake foto, som zvedavy ako to napokon vyzera.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957