Gorbo a jeho cierna mamba-SOLD a nova cierna perla
Re: Gorbo a jeho cierna mamba OPC
Zimu prezijeme este s obyc.svetlami,tieto pojdu az na jar 8)Teraz riesim iny problem.Ako mam pridavne budiky,tak mi zacal blbo ukazovat tlak oleja.Myslel som si,ze odislo cidlo,alebo budik.Obe vymenene,problem zostal.Po nastartovani rucicka blbne,vyleti az uplne do prava dole,takze mimo cisla.Asi niekde niaky kablik.Skoda,ze neni garaz a je uz skoro tma
- Reklama
Re: Gorbo a jeho cierna mamba OPC zeby xenony.
Tak zavada odhalena.Stare cidlo je vadne.Nove je ine.Stare je dvojpinove a nove iba jednopinove.Takze sa to musi prerobit.Takze nudit sa urcite nebudem
-
- Kontaktovat uživatele:
Opět došlo na mý slova Hned ze začátku jsem ti říkal že tam dáš xenony. A ty: nieeeeeeeeeeeeeeeeee
Co ti ještě chybí do naprosto plné výbavy? Prostě všecko co se dalo natřískat za příplatek? Mimo nějakejch deluxe koberců.
Co ti ještě chybí do naprosto plné výbavy? Prostě všecko co se dalo natřískat za příplatek? Mimo nějakejch deluxe koberců.
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
-
Pakr senzor a dvojita strecha!Absinth píše:Opět došlo na mý slova Hned ze začátku jsem ti říkal že tam dáš xenony. A ty: nieeeeeeeeeeeeeeeeee
Co ti ještě chybí do naprosto plné výbavy?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Naco parkovaci asistent,ked mam parkovaciu kameru
Pěkné xenony já už bych je tam dával, na co čekat na jaro
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Dakujem.To vies,ze by som ich tam dal co najskor.Ale ako sa vravi,pomalicky dalej zajdes.Teraz riesim daco ine a na rovinu,bojim sa,ze by som tam nieco spatne zapojil....Tak mam prislubenu pomoc,ale az na jar.A viem,ze to budem mat urobene na 110%
Tak konecne to mam doma.Dufam,ze to mam vsetko
mě fascinuje, když si něco koupíš a přijde ti to s kusem ucvaknutého kabelu, nebo třeba sedačky z auta s kusem bezpečnostního pásu viz foto světel
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Ak myslis,tie kabely,ktore trcia zo svetiel,tak tie su tam zamerne nechane.Na xenony su dva konektory,lavy a pravy,su nezamenitelne.Sice tie zbytky kabelov,sa nepouziju,ale chcel som vidiet farebnost.Aby sme to mohli spravit tak ako to ma byt.
Tohle jsem si myslel zrovna u těch xenonů, ale myslím to obecně
když jsem kupoval budíky, tak jsem k nim dostal ještě celý ten konektor a půl metru svazku
když jsem kupoval budíky, tak jsem k nim dostal ještě celý ten konektor a půl metru svazku
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
-
aľe ňe origo!Gorbo1 píše:Naco parkovaci asistent,ked mam parkovaciu kameru
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Tak cidlo na tlak oleja vymene,prekablovane na jednopinove cidlo a zase vsetko ukazuje ako ma
Dneska dorazila zakladna anteny pre navi.Bohuzial bez biciku.Esteze ma zatial takyto
a bez tesneni?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz