Příspěvek
od COBEIN » 08 říj 2015, 18:52
Jestli je to kluci myšlena tak trochu na Cobeina, tak vám to možná vysvětlím. Za mého mládí jsme ve škole žádné počítače ani kroužky s PC neměli (Husákovo dítě) a tak jsem s tím ďábelským strojem učil pracovat v průběhu života. Do toho přišla vojna, manželství, děti a hodně času strávených ne cestách. Potom ten útěk z hrobníkovy lopaty a všechno je DE FACTO na začátku. Tak mě berte prosím trochu s rezervou, já do toho vlezu, ale asi to bude chtít trochu toho mazání. Nikdo z vás si neumí představit co to pro mě bylo za úsilí zjistit- vzpomenout si na různá hesla a pod. Vždyť mě bývalá manželka (v tu dobu ještě byla moje žena) poslala ráno do obchodu pro snídani, třeba máslo, mléko a med, a já jsem po cestě do obchodu cca 3-4 minuty pomalé chůze zapomněl co chtěla a volal jsem ji mobilem domů co to chtěla. Já vím, zdravému člověku se to zdá být jako nechápává věc, ale někdy když vidím člověka co je třeba bez nohy/ruky tak mu i závidím. On je se svým stavem smířený, ví že mu noha/ruka nevyroste, ale nikdo si neumí představit co se honí v hlavě člověku který vypadá normálně, ale v hlavě má chaos. Někdy nevím jestli jsem byl v práci nebo ne, jestli je pondělí čí pátek, jestli má Radoš astru nebo Merivu, prostě chaos. Nepřeju to nikomu! Proto prosím o trochu té tolerance a mazání.
Cobein
ASTRA LA VISTA