Povinné ručení
-
Re: Povinné ručení
Dnes mi prišla ponuka na zafku 2.2 od Generalli v cene 95,-é dobréééé nééééé!!!!
Naposledy upravil(a) jerry mouse dne 02 pro 2014, 12:57, celkem upraveno 1 x.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Reklama
Já mám POV od Allianz za 2,5k, ale to tam mám připojištění asistenčních služeb, bez nich mi to vycházelo něco málo přes 2k. Ale mám to na otce, na mě to vycházelo nejlevněji za 5,5k a to naprostý základ s limity 35/35
Já mám Axu kterou jsem loni uzavíral přes Klik pojištění a mám myslím ty vyšší limity 70/70 mám i havarijko (all risk) na 50tis se spoluúčastí 2tis a úrazovým pojištěním všech v autě, teď mi přišla složenka na celkem cca 5800,- Na povinném mám plný bonus 60% a ten mi dali stejný i na havarijko i když tam jsem tam takový bonus neměl. Mám nad 40 let město Ostrava. Ale musím tedy Axu pochválit. Byl jsem nešika a 22.9. při couvání jsem trefil betonový sloupek a tak jsem pomuchlal zadní nárazník a promáčkl páté dveře. Dal jsem to přes havarijko na rozpočet a včera mi už přišlo mailem kolik mi pošlou. No a v tolik jsem nedoufal ani v nejbláznivějších snech. Právě jsem sehnal jak nárazník tak 5.té dveře ve stejné barvě za hubičku, pán má i kryt pod motor budou i nové parkovací senzory (asi značkové za cca 2300) neb ty staré už byly na dvě věci a ještě hoooodně zbyde.
Jinak ségra půjčila taťkovi na cestu z Brna do Opavy firemní fabii. Tátovi u Vyškova klekla spojka. Potřebovali to dotáhnout do Brna tak mi volali ať zjistím nějakou odtahovku. Mne nakonec napadlo že by přes povinné mohla být nějaká asistence - byla to Kooperativa a ta měla odtah při poruše do 50km zdarma - bylo to nakonec 49,7 tzn. nachlup se to vešlo do limitu. Tak jsem se schválně podíval na asistenční služby Axy a má je řekl bych lepší než Kooperativa. Na odtah při poruše má limit 1800,- což podle cen odtahovek odpovídá minimálně 100km.
Jinak ségra půjčila taťkovi na cestu z Brna do Opavy firemní fabii. Tátovi u Vyškova klekla spojka. Potřebovali to dotáhnout do Brna tak mi volali ať zjistím nějakou odtahovku. Mne nakonec napadlo že by přes povinné mohla být nějaká asistence - byla to Kooperativa a ta měla odtah při poruše do 50km zdarma - bylo to nakonec 49,7 tzn. nachlup se to vešlo do limitu. Tak jsem se schválně podíval na asistenční služby Axy a má je řekl bych lepší než Kooperativa. Na odtah při poruše má limit 1800,- což podle cen odtahovek odpovídá minimálně 100km.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu