Stěrače - dotaz
Stěrače - dotaz
Zdravím, chtěl bych se zeptat, na autě mám přední stěrače 48cm, 50cm a zadní stěrač 40cm.
Musím koupit přesné velikosti nebo lze koupit 3x50cm a na konci uřezat kobercovým nožem? Mají stěrače nějaké zakončení které tím pádem vyhodím a zhorší se funkce nebo se to takto běžně dělá?
Musím koupit přesné velikosti nebo lze koupit 3x50cm a na konci uřezat kobercovým nožem? Mají stěrače nějaké zakončení které tím pádem vyhodím a zhorší se funkce nebo se to takto běžně dělá?
Opel Astra G - 1.6 16V
- Reklama
- bravecrow
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stěrače - dotaz
Si robíš srandu? Rezať stierače? Určite nie, treba kúpiť presne taký rozmer ako tam patrí.
Opel Astra G 2005 - 1.4 16V - Z14XE
Pro upřesnění GUMY do stěračů
Právě googlil jsem a jeden e-shop má v popisku u univerzální gumy do stěračů toto:
Právě googlil jsem a jeden e-shop má v popisku u univerzální gumy do stěračů toto:
Tak bych řekl že mi dodají 610mm narolované gumy a uřež si zákazníku.Vhodné pro všechny modely osobních vozidel s délkou stěračů až 610 mm. Gumy do stěračů se jednoduše zkrátí na délku originálních gum a nasadí se do držáků stěračů. Délka 610 mm.
Opel Astra G - 1.6 16V
- bravecrow
- Kontaktovat uživatele:
Aj tak si myslím, že to je zbytočné. Veď predné (Aerotwin 500mm a 475mm) + zadný obyčajný ta bude stáť cca. max 35€ a máš to origoš, bez rezanie a následných problémov a v neposlednom rade ti vydržia omnoho dlhšie.
Opel Astra G 2005 - 1.4 16V - Z14XE
Kluci mám dotaz ohledně stěračů. Na cupéčko berete přesně podle rozměrů a nebo kupujete o něco větší ? Mě totiž přijde , že u řidiče by to sneslo i větší o něco Mám v plánu koupit nové tak se ptám.
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
Má včerejší zkušenost - koupil jsem delší flat stěrače ještě k tomu se špatným držákem.
Po chvíli bádání jsem prohodil gumičku a vyřešeno.
Nevýhoda je, že samotné poštovné stojí 75 Kč.
Po chvíli bádání jsem prohodil gumičku a vyřešeno.
Zmiňované univerzální gumy jsem našel za 55 Kč - 2ks po 610 mm.bravecrow píše:Aj tak si myslím, že to je zbytočné. Veď predné (Aerotwin 500mm a 475mm) + zadný obyčajný ta bude stáť cca. max 35€ a máš to origoš, bez rezanie a následných problémov a v neposlednom rade ti vydržia omnoho dlhšie.
Nevýhoda je, že samotné poštovné stojí 75 Kč.
Astra G 1.6 Caravan - X16SZR
Prodám kabinový filtr Bosch 1987432040 292x199x30 mm (Delphi) za 200 Kč včetně poštovného
případně vyměním za 258x233x30 mm (BEHR)
Prodám kabinový filtr Bosch 1987432040 292x199x30 mm (Delphi) za 200 Kč včetně poštovného
případně vyměním za 258x233x30 mm (BEHR)
Zdarec kluci,já mám s výměnou gumiček špatné zkušenosti-nikdy nestíraly tek precizně jako nové stěrače!Vždy po nich zůstavaly na skle stopy .Po dvou pokusech jsem se na to vykašlal a od té doby kupuji jen nové stěrače ! Toť můj postřeh s výměnou gumiček!