Dneska se kdejakej čokl jmenuje jak ženská. Mám to doma taky, tak vím
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Honz@ píše:Já už jsem dlouho bezOplovej, já se maskujupospa píše:Zdar, u tý alzy jsem to byl já, ani jsem si nevšiml nikoho s nálepkou ale je fakt, že jsem tam byl jen na skok, takže jsem se moc nekoukal.
Hoši, kdopak parkuje stříbrný hatchback v Dejvicích? Název ulice nevim, souběžná s Jugosl. partyzánů. Nebo je to taky pospa?
Jistěže jsem to byl jáZralok píše:Včera odpoledne v Opavě někdo zdravil manželku - že by Radoš?
Aš ? Tak to je škoda že jsi neviděl moje 2 AstryHerryCZ píše:Vite co je zvlastni? Predminuly tyden jsem projel celou CR (FM-OC-HK-PHA-AŠ a zpet) a nikoho jsem nepotkal. Dnes Krnov (presneji receno Brantice) a az na Romana, u ktereho jsem byl, taky nic.
Njn, co se da delat. Pres tisic km a nic.marablind píše:Aš ? Tak to je škoda že jsi neviděl moje 2 AstryHerryCZ píše:Vite co je zvlastni? Predminuly tyden jsem projel celou CR (FM-OC-HK-PHA-AŠ a zpet) a nikoho jsem nepotkal. Dnes Krnov (presneji receno Brantice) a az na Romana, u ktereho jsem byl, taky nic.![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |