Zadní světlo
Zadní světlo
Ahoj, dneska jsem při jedný povedený couvačce díky svý šikovnosti rozkřápl zadní světlo na svý Astře G caravan, teda jako jen ten plastovej kryt světla, ne žárovky nebo tu lampu. Nevíte, kde bych mohl levně sehnat tento díl a jaká tak je přiměřená cena? Jsem z Prahy 4, tak kdybyste třeba někdo věděl, kde by se to dalo pořídit, byl bych moc rád. Děkuju.
- Reklama
Re: Zadní světlo
plastovej kryt světla je nedílná součást celý lampy, koupíš na vrakáči nebo zde třeba od bundelese
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Díky za info. Myslel jsem, že stačí vyměnit ten plast. To jsem taky debil, že neumim couvat jako normální člověk . Když už pojedu na vrakáč, možná se tam kouknu taky po nějakym lepšim (tzn. nerozpáranym a hlavně polohovatelnym) sedadle řidiče. To jsem se chtěl zeptat, je možný to nějak snadno vyměnit? Tzn. bude třeba sedadlo z nějaký starší astry s lepší výbavou, který disponuje vejškovym polohovánim, kompatibilní s mojí astrou classic, která ho vejškově polohovatelný nemá? Sám to samozřejmě nedokážu případně vyměnit, ale mam kamaráda, kterej jo.
-
Ano je to kompatibilne! Len si zober torx kľuče ...!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Super a nevěděl bys prosím přesný rozměr toho potřebného torx klíče? Dík za pomoc.
- vasekpetr1
Odhadem 45, ale ber to s rezervou a vezmi si i něco okolo.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
no akorát asi neseženeš to samý čalounění, což bude vypadat pěkně hnusně
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
...čalunenie aj z molitanom si vie prehodiť za 5minut ked to bude mať vonku z oboch aut!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Díky všem. No na vzhledu mi asi ani tak moc nezáleží - to polohování je pro mě klíčový z hlediska bezpečnosti i pohodlí. Sedim v tom takle jak budulínek. Navíc budu asi mít možnost levně koupit všecky sedala v kůži, včetně zadních (kde mám teď jen dva pásy). Předpokládám, že tam s výměnou asi taky nebude problém...
PZ lampu na caravan věnuju za pivo, se sedadlama pozor, abys neměl v OTP 4 místa a auto pětimístný, to je pak o hubu s tím jezdit.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Díky Honzo za nabídku, bohužel jsem si to už nepřečetl. Koupil jsem světlo nakonec světlo prasklý, ale mistrovsky slepený. Se sedačkama to nedopadlo, protože mi je někdo vyfouk...
Teď ale hlavně řešim úniky oleje a hledám nějakýho fachmana v Praze nebo okolí, na kterýho se obrátit. Kdybys měl tip, pomohlo by mi to.
Teď ale hlavně řešim úniky oleje a hledám nějakýho fachmana v Praze nebo okolí, na kterýho se obrátit. Kdybys měl tip, pomohlo by mi to.
Jo tak nakonec bych Honzo byl za to PZ světlo rád, pokud to ještě platí. Zjistil jsem totiž, že do toho, co jsem koupil, zatejká... Navíc se to kuli tomu nějak zkratovalo a teď mi permanentně svítí třetí brzdový světlo, chjo.