Mám problém s nastartováním, stává se mi když mi dojde benzín. (v 50 litrový nádrži nevidim na ukazateli paliva, téměř nikdy nic, nejsem milionář)
Už se mi tento problém stal vícekrát, bohužel pro mne, netuším jak technik auto nastartoval naposledy.
Údajně stačilo dolít dalších 5 litrů benzínu.
Problém je asi takový, že pokud mi dojde benzín a já benzín doleji. (10l doleji po dojití a v nádrži se neustále ukazuje ukazatel v rezervě?!, co stím ukazatelem je??) auto škube, klepe se, občas vyletí otáčky, ale nenastartuje.
Co stím? Pár měsíců jezdil předchozí lump, s utrženou přívodní hadici benzínu do nádrže.
(štěrk, kamínky, písek, se dostali do nádrže, jelikož zespodu od kola lítal bordel do trychtýře a benzínem se následně splachoval přímo do nádrže)
Auto jinak nevykazuje žádné jiné vady při provozu.
Prakticky je strašně trapné, když mám připravený kanistr s benzínem jako rezervu. 5l ...
doleji benzín a auto stejně nechce nastartovat, v mém případě už by nestačil ani kanistr o objemu 10 litrů...

Věřím, že problém nebude nějak závažný... Dost možná bych si dokázal domyslet, co vše bych musel udělat, první řadě asi dostat bordel z nádrže

Údajně hadičky nejsou ucpaný a čerpadlo funguje. Není tam někde ještě nějaká jiná pumpa? nebo čím to může být, že když se auto nechalo odležet, že to pak šlo nastartovat ? usazenina?
Nebo mi jako začátečníkovi co se týče automobilové techniky, něco podstatného uniká?
Rád bych se doučil svojí blbost. Díky za reakce.