Výměna elektronického čerpadla za mechanické
Re: Výměna elektronického čerpadla za mechanické
tak pedál z G sme sehnali na poslední chvíli dneska sem to byl project a super po dlouhy době akorát seřídit plyn a sitič a vše by mělo být ok
- Reklama
Zdravim všechny měl bych dotaz opel astra G z motorem 1,7td 50kw (x17dtl) elektronicke čerpadlo vyměněno za mechanické z řady F nové rozvody nastavené dle astry řady F motor běží vše akorát táhne tak do 3 000 otacek pak tah prestava mit při startování se to hltí naftou tak ze huli bíle tlakove čidlo na termostatu je namontovaný sitič to ovladá ale netahne to huli to bile a teplota motoru de docela rychle na horu dokad se nerosviti kontrolka sahary a hned se spustí všechny čidla funkční kopírované podle astry F obě auta byli vedle sebe a jelo se v kopii a stejne to neni ono muzete nekdo prosim poradit? dekuju mnohokrat
neviem ci ti spravne poradim, ale ak mas klimu na G-cku, tak mas aj riadiacu jednotku chladenia (elektronicka masinka)...
ak nemas klimu, tak chladenie je robene jednoducho relatkami
kedze sa ti auto rychlo zohrieva, asi mas hodne bohatu zmes (preto aj huli) a preto sa ti pusti sahara
ak nemas klimu, tak chladenie je robene jednoducho relatkami
kedze sa ti auto rychlo zohrieva, asi mas hodne bohatu zmes (preto aj huli) a preto sa ti pusti sahara
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
zkontroloval bych ještě jednou ty rozvody
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ok díky moc zkontrolujem rozvody a popřípadě je zkusíme hodit o zub do předu nebo do zadu a z tou klimatizací ,klimu nemam ale mám chladič motoru a klimatizace a oleje tak že relátko nevim to bych neřek čidlo pro zpoštění sahary je na termostatu a to funguje jinač díky za tipy když to nevyjde tak to sem hodim na prodej a vezmu 1,7 dti isuzu 55kw dneska mi akorát přišli nový čepi řízení a axialní táhla tak to tam dám a uvidíme
Zdravím, mám doma právě jedno mechanické čerpadlo, ale chci se zeptat... kam se připojí ty trubky od nafty? Vstřiky v pohodě, ale ty dvě od nafty nemají umístění jako na tom původním čerpadle...
zelený je přívod - červený je přepad (odvod) na něj je trochu dál přes T připojen přepad od vstřiků
Super, to začíná dávat smysl
Vstup jsem tedy asi našel, ale ten přepad mi dělá probém Trubky už jsem naštěstí identifikoval
Vstup jsem tedy asi našel, ale ten přepad mi dělá probém Trubky už jsem naštěstí identifikoval
trubky (hadice) musis natahnout nove
Dobře, a ten přepad je teda to co si myslím jo? (na čerpadle zelený) abych to nepřipojil bůhví kam
ano, ten vetsi je napojen na cerpadlo a cca po 20 cm je tam T- kus pro pripojeni te male hadicky od vstriku
u mechaniky je to totiz reseno trosku jinak - pokud nesezenes to Tcko, tak to muzes pripojit i na ten origo holendr, kdyz ho sikovne uriznes tak, abys k nemu mohl pripojit hadici
u mechaniky je to totiz reseno trosku jinak - pokud nesezenes to Tcko, tak to muzes pripojit i na ten origo holendr, kdyz ho sikovne uriznes tak, abys k nemu mohl pripojit hadici
Tak to by sice šlo, ale to moje čerpadlo je hlavně asi z nějakýho jinýho typu. Koncové číslo (asi) 372 má uchycení na dva šrouby, kdežto 003 ho má na tři šrouby. Navíc překáží tlumič od plynu do klimatizace, a taky mám dojem že plyn by nešel na doraz. Neví tu tedy někdo jaký přesně typ tam pasuje? (pokud tam vůbec něco krom toho původního pasuje)
no a máš i ten držák čerpadla z F? Nevím teď jiště, ale domnívám se, že čerpadla z F astry jsou na 2 šrouby, a právě proto potřebuješ i ten držák
Držák na čerpadlo právě nemám, ale myslím že by to stejně nebylo řešení kvůli tomu pedálu plynu... Je možný že je to z motoru ISUZU?
-
Hmm zaujimava tema. Nebolo by mi naskodu si zohnat a pripravit ten martos na prerabku... Pre istotu.
AG 1.7td 50kw