Coupe Bertone - Z20LET (NOVÁ KOLA str. 5)
Re: Coupe Bertone 2.0 Turbo by BenY (NOVÉ FOTO str. 2)
nič proti, ale príde mi trošku hlúpe pchať na coupé doplnky OPC Line ked už tam máš Irmscher...hlavne ked pod tým máš nápis turbo a to už je úplna kolotočárina.. ale samozrejme ked sa ti to páči
2x Astra G X14XE Green&Red Toadstool
Astra G Y20DTH
Astra G Y20DTH
- Reklama
tak tak motor fajn ale ty znaky to je jak ti co si na ochcafku tdi dají červené i a hned 50koni up...navíc znaky z aut se strhávají,hlavně to vidím u vw ale i takový opc line nápis se může někomu zalíbit
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
Masku OPC jsem nechtěl protože se mi nelíbí, logo opc tam mam proto ze plánuju i nárazník opc až budou prašule
Zakladatel automagazínu DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
Re: Coupe Bertone 2.0 Turbo by BenY (NOVÉ FOTO str. 3)
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
Re: Coupe Bertone 2.0 Turbo by BenY (klubové nálepky: str. 3
Pan Nálepka
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak určitě přemýšlím jestli vůbec vzadu na kufru něco nechat.. možná by to bylo bez těch 3D log lepší teď řeším přední nárazník.. potřebuju ho pořádně napasovat ale ty plastový caplíky už jsou otrhané.. provizorně jsem to přišrouboval ale jako trvalé řešení to asi nebude jak jste bastlili přední nárazník vy?
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
nafotím ti vyrobil jsem vlastní uchycení na přední opc 6 matic a nárazník za pár min dole když se něco spravuje/opravuje pěkně šup místa je hned a nepoškodí se
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
nic radsej nebastli a kup si v opli predne drziaky naraznika... stoji to par korun.
VB Z18XE EX
AH Car Z14XEP EX
AG Coupe Z20LET :) EX
VB X20DTH EX
VC GTS Y22DTR EX
VC Car Y22DTR EX
VC Car Z19DT EX
Signum Y22DTR EX
AG Coupe Y22DTR EX
ZA OPC Line Y22DTR EX
VC Car Z19DT
ZA OPC Line Y22DTR EX
AG OPC II Z20LET EX
VC GTS Y22DTR
AG OPC II Z20LET Arden Blau
AH Car Z14XEP EX
AG Coupe Z20LET :) EX
VB X20DTH EX
VC GTS Y22DTR EX
VC Car Y22DTR EX
VC Car Z19DT EX
Signum Y22DTR EX
AG Coupe Y22DTR EX
ZA OPC Line Y22DTR EX
VC Car Z19DT
ZA OPC Line Y22DTR EX
AG OPC II Z20LET EX
VC GTS Y22DTR
AG OPC II Z20LET Arden Blau
Já mám ale polámaný i držáky na nárazníku, nesedí mi to jen u pravého blatníku, levá ještě drží silou vůle.. Buď koupit nový nárazník nebo to nějak na prasáka udělat.. :/ stejně budu chtít časem OPC nárazník, ale na to teď nejsou peníze..
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
Tiež mám urvatý držiak na pravej strane na nárazníku (ten plast na karosérii do ktorého sa nárazník vsúva je ok) a rozmýšľam jak to dať do kupy ale už asi len dožije toto leto ten môj nárazník. Alebo ma napadá nájsť darcu a dať to zvariť kedže plast sa dá zvárať.
Moje prvé auto: Astra G 3door X16XEL - R.I.P
Moje terajšie auto: Astra G Bertone Coupé Z20LET
In memoriam Paul Walker - R.I.P
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=18192
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=25292
No vidíš, vařit by mě to nenapadlo ty astry na ty přední nárazníky hrozně trpí, u 1.6ky jsem řešil obdobný problém.. nevím co s tím, jak to není u podběhů dotažené pořádně tak nárazník ani nesedí pod světlama a nedělá to moc dobrý dojem..
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
-
Jebať na zavarenie aj tak sa to utrhne a na takom tenkom bazmeku je urobiť pozdlžnu vystuhu 1mm hlinikoveho alebo pozinkovaneho plechu + to aspon 3-4 prenitovať z velkoplošnymi podložkami a maš to v cajku!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Taky řešení jak bude čas tak to nějak spáchám
Naposledy upravil(a) beny001 dne 22 zář 2014, 02:18, celkem upraveno 2 x.
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
Přední nárazník jsem provizorně opravil do doby než si našetřím na OPCčkový, přidávám pár nových fotek
Momentálně mě čeká výměna pneu.. místo těch balónů co tam mám budou bačkůrky o rozměrech 215/40/17" snad to hned neodserou čepy
Momentálně mě čeká výměna pneu.. místo těch balónů co tam mám budou bačkůrky o rozměrech 215/40/17" snad to hned neodserou čepy
www.DriveZone.cz
www.DriveZone.cz
Re: BenYho Opelnice (NOVÉ FOTO s. 3)
Nové pneu na autě, vypadá to mnohem líp jak na těch předchozích balónech, co myslíte?
Předchozí pneu
225/45 R17
225/50 R17
Současné pneu
215/40 R17 (dle TP)
Předchozí pneu
225/45 R17
225/50 R17
Současné pneu
215/40 R17 (dle TP)
www.DriveZone.cz