Přesně ti neřeknu, ale kov na kov tam asi nejde.Princ William píše:vo cas mi nejde. jak je to stou klapkou je tam pod ni naky tesneni. pokud ne tak ji sundam vcelou aspon se dostanu i na to poptrubi dal
Vypínání motoru při zařazení neutrálu.
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
- Princ William
Já to testnul jen tak.Vzal jsem vlhkou hadru a že se jen na to mrknu.Trochu jsem to otřel hadrou,jen co se dalo bez benzínu.A kupodivu zabralo i to.Otáčky drží jak přibité.Naprosto skvělé.Na to,že mi to zdechalo skoro na každé křižovatce.Princ William píše:co rikate je lepsi tu klapku celou sundat (jako je to na tej druhej fotce) nebo to mam vycistit na aute.
-
- Princ William
Doktor Br. píše:Pozor toto čištění klapek pomáhá jen na motorech kde je volnoběh řízen klapkou takže u Astry jen X18XE1 hlavně a pak Z12XE. ,14XE ,16XE ,18XE ,16SE To bohužel pro nas co máme X14XE a 16XE není ,máme to těžší.
Aco tak motor x16szr ?
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
U tohoto motoru je klapka čištěna za chodu motoru nepřetržitě vstřikovaným benzínem.STAN.CHAD píše:Doktor Br. píše:Pozor toto čištění klapek pomáhá jen na motorech kde je volnoběh řízen klapkou takže u Astry jen X18XE1 hlavně a pak Z12XE. ,14XE ,16XE ,18XE ,16SE To bohužel pro nas co máme X14XE a 16XE není ,máme to těžší.
Aco tak motor x16szr ?
podobny problem
Tak ja mam taky dotaz, vcera jsem jel na jizni moravu a v odrach mi zhasnul za jizdy motor, predbyhalo tomu poskubavani kdyz jsem sundal nohu z plynu, jinak kdyz jsem pridaval tak jelo v pohode, pred odrama se rozsvitila kontrolka elektroniky motoru a jak jsem vjel do oder ze zastavim a nastartuju znovu tak jak jsem brzdil a vyslapl spojku tak motor zhasl. Zapalovaci listu mam novou cca 3 mesice, kdyz jsem zkousel znovu nastartovat tak to tocilo, ale bez pridani plynu to nenaskocilo.Az kdyz jsem pri toceni klickem seslapl plyn tak to naskocilo,ale po zarazeni neutralu a vyslapnuti plynu motor zdechl. Tak jsem otevrel kapotu a koukl jestli mam vsechny kapaliny doplnene a ejhle nebyl olej, uplne sucho... z toho plyne ze mam asi v haji kontrolku mazani, protoze mi ani jednou nesvitila,nastesti byla kousek benzinka tak jsem koupil olej a dolil do plna, odpojil jsem baterku jestli se neresetne pocitac, a nastartoval kontrolka motoru svitila porad, ale aspon tam byl uz olej, tak jsem to otcil zpatky do Ostravy a asi po 30 km, kontrolka zhasla a i otacky uz to drzelo a nezhasinalo to. A i starty jsou uz v pohode, myslite ze to bylo jen tim olejem?
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar