Pro tebe bude nejdůležitější, aby navigace znala čísla popisné... já když jsem rozvážel, tak jsem používal navigon 40 plus eu. sice trošku složitejší ovládání než třeba tomtom, ale když si člověk zvykne.. naplánuješ si jednotlivé průjezdné body a pak tě přes ně tahá (můžeš v průběhu přeskakovat, nebo mazat) obsahuje obrovské množství čísel popisných a za dva roky používání se mi stalo jen občas, že neznalo čp (hlavně u adres např 314/5, ale znalo to jen 314)
při zadání cíle ti vypočítá tři trasy, ze které si vybereš a napíše ti čas a km.
jinak při navigaci se zobrazuje čas, km/h, nadmořská výška, zbývající km, zbývajíci čas (nebo čas příjezdu - dle nastavení)
někde jsem kdysi četl, že ta 40 plus eu používá mapy igo, ale nevím zda je to pravda, ale třeba narozdíl od bráchové 70 premium eu moje zdala více čp...
jinak zbytek se dočteš v recenzích...
ať už pořídíš cokoliv, když jedeš někam trochu dál, nezapoměl navigaci kontrolovat kudy tě vede...
a ještě dolním, že jsem nezejdil 80 adrees jako manli, ale měl jsem třeba jen 20, takže adresy jsem zadával přůběžně...