Servis/mechanik Brno Tuřany a okolí
Servis/mechanik Brno Tuřany a okolí
Nemá někdo tip na šikovnýho člověka, kterej dělá za rozumný peníze?
Právě jsem si vyzvedl auto a za vyčištění + promazání brzd, výměnu brzdovky a seřízení ruční brzdy jsem vyplázl 2 tisíce Nebo je to běžná cena za takovej úkon??
Díky,
Z.
Právě jsem si vyzvedl auto a za vyčištění + promazání brzd, výměnu brzdovky a seřízení ruční brzdy jsem vyplázl 2 tisíce Nebo je to běžná cena za takovej úkon??
Díky,
Z.
Zafira Z18XE '03 saturn blue
- Reklama
- vasekpetr1
Re: Servis/mechanik Brno Tuřany a okolí
Ty neznáš člena a zdejšího machra na oplíky RomanK k Komecu? . Nevím ale, jestli dělá i tyto věci okolo brzd atd. Zkus mu zavolat a uvidíš.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Romana samozřejmě znám, už mi dělal pár věcí, ale vždy to bylo spíš přes elektro (nastavení palubního počítače, dodělání tempomatu) nebo nějaké ND, myslel jsem že tady tu "špinavou" práci nedělá.
Edit: podle jeho webu to nedělá
Edit: podle jeho webu to nedělá
Zafira Z18XE '03 saturn blue
Dělá všechno,má tam dva vynikající kluky-mechaniky .Je třeba tam zavolat a domluvit se !
Dobrý večer ve spolek,
ve středu si jedu pro novou Astru K, teď co čtu o servisech Oplů mne dost děsí, zejména pak pro mne aktuální BS auto Brno
Je to tam stále ještě tak neprofesionální? Přeci jen kvůli záruce musím jezdit do autorizovaného servisu, ale jestli mi mají oddělat motor/podvozek/etc...
Děkuji za odpovědi.
ve středu si jedu pro novou Astru K, teď co čtu o servisech Oplů mne dost děsí, zejména pak pro mne aktuální BS auto Brno
Je to tam stále ještě tak neprofesionální? Přeci jen kvůli záruce musím jezdit do autorizovaného servisu, ale jestli mi mají oddělat motor/podvozek/etc...
Děkuji za odpovědi.
Ahoj,
kvůli záruce můžeš jezdit klidně k RomanK. Ono pro záruku není podmínka jezdit na garančky do autorizovaného servisu. Musí se akorát splnit všechny body garanční prohlídky dle servisky. Samozřejmě schovávat faktury. Případnou záruční opravu pak samozřejmě musíš provést v autorizovaném servise.
Jedna z mála dobrých věcí, co vzešla z EU. A vzhledem co vím od svého okolí o autorizovaných servisech, případně co se dá různě na netu dočíst bych tam nevkročil.
kvůli záruce můžeš jezdit klidně k RomanK. Ono pro záruku není podmínka jezdit na garančky do autorizovaného servisu. Musí se akorát splnit všechny body garanční prohlídky dle servisky. Samozřejmě schovávat faktury. Případnou záruční opravu pak samozřejmě musíš provést v autorizovaném servise.
Jedna z mála dobrých věcí, co vzešla z EU. A vzhledem co vím od svého okolí o autorizovaných servisech, případně co se dá různě na netu dočíst bych tam nevkročil.
Co je spatnyho na BSauto v Brně?
kratales> ahoj, jo dík, tam jsem už volala a neměl by být s normálními garančními prohlídkami a údržbou problém, prostě to co jsi hezky shrnul
Neházela bych je do jednoho pytle, určitě existuje v ČR aspoň pár, kde se člověk nemusí bát, že by mu ten olej filtry nevyměnili, etc.
pH.> No zkus si je vyhledat v recenzích od klientů - arogance, lenost, neschopnost a lhaní (např. během výměny čelního skla byl škrábnut lak až na kov a BS auto prohlásilo, že to oni neudělali)
Neházela bych je do jednoho pytle, určitě existuje v ČR aspoň pár, kde se člověk nemusí bát, že by mu ten olej filtry nevyměnili, etc.
pH.> No zkus si je vyhledat v recenzích od klientů - arogance, lenost, neschopnost a lhaní (např. během výměny čelního skla byl škrábnut lak až na kov a BS auto prohlásilo, že to oni neudělali)
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tto jsme řešili i na Astra J fóru a můžeme doporučit autorizovaný servis Opel v Břeclavi, perfektní přístup ke zakazníkovi.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Astra - R@SAG píše:Tto jsme řešili i na Astra J fóru a můžeme doporučit autorizovaný servis Opel v Břeclavi, perfektní přístup ke zakazníkovi.
Díky za tip, podívám se