poškozená přední optika na astra G
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
poškozená přední optika na astra G
Kamarád by rád zakoupil tato světla:
http://aukro.cz/opel-astra-g-predni-cir ... 55271.html
Tento prodejce opakovaně prodává světla na astra G s touto vadou - OBĚ SVĚTLA MAJÍ POŠKOZENÉ VNITŘNÍ ŠTELOVÁNÍ PARABOL, MOŽNÁ JE JEN VYCVAKNUTÉ NEBO PRASKLÉ, PARABOLA UVNIŘ NENÍ PEVNĚ USAZENÁ !!!!!!
Dle fotek to vypadá, že jich má více, ale nejsem naivní. Setkal se někdo s touto vadou? Lze to opravit? Jsou světla použitelná????
http://aukro.cz/opel-astra-g-predni-cir ... 55271.html
Tento prodejce opakovaně prodává světla na astra G s touto vadou - OBĚ SVĚTLA MAJÍ POŠKOZENÉ VNITŘNÍ ŠTELOVÁNÍ PARABOL, MOŽNÁ JE JEN VYCVAKNUTÉ NEBO PRASKLÉ, PARABOLA UVNIŘ NENÍ PEVNĚ USAZENÁ !!!!!!
Dle fotek to vypadá, že jich má více, ale nejsem naivní. Setkal se někdo s touto vadou? Lze to opravit? Jsou světla použitelná????
- Reklama
Re: poškozená přední optika na astra G
já bych je vzal i tak páč XENON EFECT je k nezaplacení !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- LuisVostrel
da se to opravit ale musel by si rozebrat cele svetlo a vymenit nebo jenom zacvaknout plastove drzaky
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Pokud to neklepe protože tam nejsou zajištěný paraboly motůrkama nebo těma přepravníma aretacema, a pokud je to jen vypadlá kulička ze štelováku, tak ta se dá snad nacvaknout i bez rozebrání, ale pokud jsou ty tyčky nějak poškozený tak pak jen rozdělat a vyměnit je
Mobil : 602318645
Pořídil jsem vloni stejná světla, sice ne od tohoto prodejce, ale podle vzhledu jsou opravdu stejná... a stejná je vlastně i závada. Nejsou to origo světla, jsou to samozřejmě nějaký "náhrady" a při nasazování kuličky od ovládání motorku se mi ten bazmek, do kterýho se kulička nasazuje/zasouvá úplně rozsypal v ruce - málem jsem se vyvrátil, vpodstatě nový světlo a je v hajzlu. Nasadil jsem starý a svítím vesele dál. Světla leží v garáži, jedno je dobrý, druhý má uvedenou závadu. A jezdit se s tím nedá, pokud nemáš nasazený ovládání od motorku, ani tu lampu nesešteluješ!!! Nehledě na to, že pokud ti nefunguje toto ovládání, na STK je to problém, aspoň u mě borec tvrdil, že je to středně závažná závada...
A rozdělat tu lampu??? Hotovej horor, zkoušel jsem starý (K.O.) světlo a nešlo bez nějakých náznaků poškození, natož nový světlo zalepený nějakou superdržící černou lepící sračkou...
A rozdělat tu lampu??? Hotovej horor, zkoušel jsem starý (K.O.) světlo a nešlo bez nějakých náznaků poškození, natož nový světlo zalepený nějakou superdržící černou lepící sračkou...
Pavle jestli chceš světlo opravit pošli mi jej a já ti to opravím. Bude te to stát jenom poštovní. S rozebíránim světel mám skušenosti. Rozebíral sem 4páry a jeden pár několikrát. Náhradní věci ještě mám
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
takže, kdyby kamarád zakoupil, tak by jsi byl schopen je opravit??????
mirda2908 - ok, to je suprová informace. Když je to tak, zkusím tu lampu zabalit a pošlu. Víc asi v SZ. Díky