Jak pro kohopejee píše:Je to jednoduchá výměna
A ještě jedna blbá a poslední otázka - je to někde u motoru nebo pod autem?
Jak pro kohopejee píše:Je to jednoduchá výměna
Bezva, přesně polopatě, tak jsem to potřebovala Jdu to zkusit najítpejee píše:Vedle motoru, po pravé ruce když otevřeš kapotu a stoupneš si před auto je převodovka to čidlo je na ní někde seshora nebo z boku, vede k tomu kabel takže to jde celkem dobře poznat
Četla jsem ho, ale někdo psal, že je to v motoru a někdo zas, že je to pod autem u kola, tak jsem nevědělakulisek91 píše:Cudlyna Cudlyna,,,kdyby sis přečetla ten příšpěvěk ode mě tak tam to je napsaný i s obrázkem kde to čidlo se dá najít
To sice jo, ale když nevím na co se mám vlastně dívat, tak je to těžké (myslím v motoru)kulisek91 píše:tak není nic jednodušího než se podívat
manli2 píše:kdybych se takle na něco zeptal já tak se na mě vykašlou
Pokud bych věděla, tak ti odpovímmanli2 píše:kdybych se takle na něco zeptal já tak se na mě vykašlou
Jo v pohodě, to není zas tak dalekopejee píše:Tak se stav na Moravu a vyměníme to .. ne je to fakt primitivně jednoduché, jen by to chtělo fotonávod, ten tu myslím chybí na tuhle výměnu..
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |