Jak vyndat žárovku z blinkru?
Jak vyndat žárovku z blinkru?
Poradí někdo, jak vyndám žárovku blinkru z předního světla? je v něčem bílém plastovém ale ať jsem zkoušel cokoli, nemůžu s tím plastem ani otočit, tak nevím, jak na to
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
- Reklama
Re: Jak vyndat žárovku z blinkru?
co nejde silou...jde ještě větší silou a kdyby to nešlo,tak zabrat
Normálně se otočí tím bílým plastem doleva a je venku. Ale těsní to gumovej o kroužek,takže to někdy jde fakt blbě
Normálně se otočí tím bílým plastem doleva a je venku. Ale těsní to gumovej o kroužek,takže to někdy jde fakt blbě
no já s tím celkem silně točil doleva, až se ta parabola co je za žárovkou kývala sem a tam a pořád ne a ne povolit, ale nerad bych to urval
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Otočí se ale jen o 90 stupňů a pak táhnout Jestli ji nemůžeš už mít jakoby povolenou,ale to by se ti asi mlžilo světlo.
právě jsem s tím nehnul ani o nic tak nevím a vytáhnout taky nejde .. zítra za to zaberu
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Jasně, díky za rady je to prkotina ale když se člověk zasekne a neví jak na to ..
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
- vasekpetr1
Bude ti to připadat divné, ale kvůli těmto jebačkám je nejlepší, si ten světlomet celý vytáhnout ven z příčníku. Povolit uchycení nárazníku nahoře, pak jsou to tuším tři šrouby a světlo máš volně přístupné jen na konektorech, které odpojíš.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
dva šrouby na hoře, jeden dole a k tomu nárazník, a naklápění a ostatní žárovky,
tak jednoduše to světlo zase dolů nejde, chce to kroutit a ono to pustí
tak jednoduše to světlo zase dolů nejde, chce to kroutit a ono to pustí
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- vasekpetr1
Josko, asi máme každý jinak poskládané auto: mám torx ve formě šroubováku, s ním se dostanu pod povolený nárazník (nemusí jít celý dolů, stačí povolit nýty u chladiče), všechny žárovky i naklápění jsou na konektorech (ty jsou navíc nezáměnné, takže nehrozí, že bys něco osadil špatně)... 5 minut a celé světlo je venku z auta.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Téměř máš pravdu, ale zapoměl jsi na torxi v podběhu ( na každý straně jeden) a ještě bych poradil něco pod ten nárazník zepředu strčit (např. kanistr s kapalinou do ostřiků) aby nešel úplně až na zem a nevylomily se ty rychlospojky co ho drží dole pod autem.
Mobil : 602318645
Díky, už se to povedlo.. stačilo hodně silně zabrat, skoro jsem myslel, že ten plast ve kterém je žárovka praskne ale nakonec to povolilo..tu žárovku asi roky nikdo neměnil, proto to nešlo. Nedovedu si představit jak by to třeba páčila ženská, když já jsem měl co dělat abych to povolil..Důvod proč jsem to chtěl rozdělat je na fotce Měl jsem diademky, pravda, není to tam moc vidět kvůli tomu krytu ale aspoň trošku..
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
zase násilí zvítězilo na láskou..
PS - u sundání nárazníku je úplně jedno jaký tam máš šroubky, poprvé je to trochu hlavolam, po druhé už to děláš na červenou na křižovatce. neříkal jsem, že to nejde, jen je to delší cesta
mě se začala oranžová barva ze žárovek loupat a jak jinak, kus jak prase se dostalo dopředu a hyzdí mi tu horní část světla. Jeden jsem vyfouknul, ale ten druhý tam drží jak přibitý
asi budu muset pořídit mračítka.
PS - u sundání nárazníku je úplně jedno jaký tam máš šroubky, poprvé je to trochu hlavolam, po druhé už to děláš na červenou na křižovatce. neříkal jsem, že to nejde, jen je to delší cesta
mě se začala oranžová barva ze žárovek loupat a jak jinak, kus jak prase se dostalo dopředu a hyzdí mi tu horní část světla. Jeden jsem vyfouknul, ale ten druhý tam drží jak přibitý
asi budu muset pořídit mračítka.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
Proto je dobré měnit čas od času všechny žárovky preventivně
jo co nejde silou ale je to tak se vším na starém autě, i se šrouby..to je taky občas porod něco povolit
jo co nejde silou ale je to tak se vším na starém autě, i se šrouby..to je taky občas porod něco povolit
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______