Gratuluji Ti k nové astřičce. Já ji mám od května 2005 a je se stejným motorem 1,4 16V Twinport, najeto 22000km. Zatím jsem v servise reklamoval tyto závady:
1) listopad 2005 - podélně prasklá (asi 2cm) trubka od středního dílu výfuku - výměna středního dílu
2) duben 2006 - mastné fleky na zadním tlumiči pérování - výměna obou zadních tlumičů (podle štítků staré i nové vyrobeny v Německu)
3) červen 2006 - sáknul benzín okolo palivového filtru (vadné zalemování) - (podle štítků staré i nové vyrobeny v Anglii)
Doufám že budeš mít větší štěstí a bude bez problémů.
Dále bych chtěl upozornit všechny kdo mají Astru Classic II, že u ní chybí v zadních blatníkách kryty, které zabraňují aby se bahno a kamení nedostalo do krytu prahu. Lze je koupit v Oplu a stojí na každou stranu asi 95Kč (Katalog-Nr.11 21 763 a 11 22 763). Po vyndání zátek v blatníku a čepu co drží kryt prahu se tam zacvaknou a čep se vrátí zpátky. Vřele to všem doporučuji, protože já jsem měl 1/3plastového krytu prahu plnou bahna a kamení. Pokud se mě to podaří tak vložím obrázek. Zatím Ahoj Pepino
![Obrázek](http://img386.imageshack.us/img386/391/krytblatnkulq9.th.jpg)