Oprava a lakovanie zadného nárazníka - Caravan
Oprava a lakovanie zadného nárazníka - Caravan
Čaute, ako som auto kúpil, tak mal prasknutý nárazník a asi 2 týždne potom mi na parkovisku niekto nacúval do auta a tiež trošku praskol, farba poodskakovaná a kde tu poškodený (prasknutý). Bol som za kamarátom, a povedal, že to vie spraviť a že by ho aj nalakoval...komplet cena 50€ = 1500sk. Je to veľa, málo? Pozeral som aj nárazníky v mojej farbe z volákej búranej Astry ale nič poriadne som ani nenašiel.
Ďakujem.
Ďakujem.
Opel Astra Caravan 1.4 16v 66kW Edition 2000
EX: Škoda Felícia 1.3 MPi 50kW
- Reklama
Re: Oprava a lakovanie zadného nárazníka - Caravan
Mám taky prasknutý nárazník i odřený..po předchozím majiteli . Za 1500 bych do toho šel, pěkná cena podle mě..záleží, jak je kamarád šikovný a jak se mu práce povede
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Keď sa mu to podarí na 100% tak mu tých 50e kludne dám, keď tam budú voláke chybičky krásy, tak cenu zjednám...takže tá cena je podľa teba reálna, áno? Nemám šajnu, koľko môžu takéto veci stáť a sám si to robiť nechcem, nemám na to ani vybavenie ani skúsenosti ... myslím, že popraskaný nárazník by stále lepšie vyzeral ako keď som to opravil ja
Neviděl jsem jak to máš poškozené, takže nemůžu soudit. Ale ber to tak, že nechat nastříkat nárazník v lakovně tak platíš těch 50e minimálně a to máš jen za lak a práci, bez opravy prasklin Pokud by mi někdo spravil můj nárazník za ty prachy a pěkně nalakoval tak jsem spokojený člověk
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Tu je to najväčšie poškodenia, to už som tak kúpil a potom je ešte trošku prasknutý pri kufrových dverách na tej rovnej ploche, to mi voláky dobrák nacúval ... nemám odhad vôbec ale 50€ bude asi fajn, dúfam, že to nebude odfláknuté ale dík za radu.
Cena je velmi dobrá mňa stal samotný přední nárazník len lak 1500kč bez nějakých opráv. Pokiaľ tí ho zvari a nalakuje tak je cena veľmi dobrá. Samotné zváranie plastu stojí cca500 plus lak 2000 v servise takže by som nepremýšľal a dohodol sa
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
-
Skús si to urobiť sam resp. si spočitaj cenu materialu a vyjde ti to akože skoro zadarmo, myslim to čo ti ponuka kamoš. U nas si za lakovačku nového narazniku aj z farbou učtuju viac ako 100,-é
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
mne kamarat v servise ponukol za lakovanie jedneho dielu cenu 120-180eur. ale to uz odmontuje diel, ocisti a urobi profesionalne, az za hrany a tak...
kedze moja astra ma 7 rokov a zdalo sa mi to vela, kupil som v hornbachu sprej (strieborna metaliza) za 5eur + lak (tiez sprej) za cca 6 eur a brusny papier 3000cku, a ani neviem ake som mal stastie, ale dokonale sadol odtien.
kedze moja astra ma 7 rokov a zdalo sa mi to vela, kupil som v hornbachu sprej (strieborna metaliza) za 5eur + lak (tiez sprej) za cca 6 eur a brusny papier 3000cku, a ani neviem ake som mal stastie, ale dokonale sadol odtien.
50 eur .... nieje o com ja som platil 80eur , a to mi robil tiez kamos inak 100eur a vyssie , plus kazde zvaranie albo oprava neakej praskliny plus 10eur
- LuisVostrel
Super cena, u nás děláme nárazníky okolo 2300 kč bez DPH